בעיה בבחירת מייק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בבחירת מייק אפ
    תמי
    04/05/2007

לפי טענת הקוסמטיקאית שלי,סוג העור שלי הוא יבש עד רגיל(tשומני מעט). לצערי הרב עדיין לא מצאתי את המייק אפ המתאים לי. מוצק-יפה בשעתיים הראשונות ואח"כ הוא "זז" מהמקום. נוזלי מחזיק לי יותר מעמד אבל לא כמו מה שאני רוצה. יש לציין שהעור שלי יפה ואין לי הרבה מה להסתיר. ומשהו נוסף,אני בוגרת בי"ס לאיפור. מה עלי לעשות ואיך אני אמצא את המייק אפ המושלם? וגם באיזה מייק אפ עלי להשתמש בקיץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בבחירת מייק אפ

הוספת תגובה

• מאפרת בתחילת דרכה...צריכה עזרה

תמי
    07/05/2007

איפרתי חברה לאירוע. בסה"כ הכללי יצא פיצוץ אבל יש לי שתי בעיות:א.העיניים יצאו יפות רק לא כ"כ שוות(ודווקא תחמתי אותן בפודרה שקופה ע"מ שלא יהיה לכלוך וע"מ ליצור זויות מדויקות).איך ניתן להקפיד יותר שהעיניים יצאו שוות?
    ב. עשיתי לה הצללה ע"ג עצם הלחי באמצעות קוקה ואח"כ שמתי סומק על תפוחי הלחיים, הבעיה היא שהסומק לא טושטש היטב וראו את הגבולות שלו. איך אני מטשטשת את הסומק היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו