קרם לחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לחות
    שירי
    17/08/2011

שלום, אני בת 18.
    רציתי לדעת אם אני יכולה להשתמש בקרם לחות שעושה "פעולה משולשת"? כלומר מגן מקרני שמש, מונע הזדקנות וכו'.. בהשוואה לקרמים אחרים, הקרם לחות הזה הרבה יותר נעים לי על הפנים, לא שורף, לא גורם לי לפצעים, בניגוד לקרמים אחרים שהיו כל כך לא נעימים ברגע שמרחתי אותם..
    אך המונח "מונע הזדקנות" קצת מרתיע אותי כל פעם מחדש, תמיד אני חושבת שזה לנשים מבוגרות, ואני רק בת 18 ומה לי ולזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות

הוספת תגובה

• קרם לחות - תגובה

שוש מאור
    17/08/2011

היי שירי, אני מניחה שקרם לחות שהוא "גם מונע קרינה, גם מונע הזדקנות" וגם עוד כל מיני דברים הוא לא קרם שמיועד לטיפול אנטי-אייג'ינג אלא קרם קליל שמנסה לענות על המון צרכים. אם הוא נעים לך ולא עושה פצעים ומרגיש לך נכון - אז הוא טוב עבורך. כנראה שלאשה בת 50 הוא לא היה טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה+שאלה נוספת

שירי
    17/08/2011

לא רשום שום דבר על אנטי איג'יינג בקרם.. אני נורא שמה לב לדברים כאלה.
    רשום עליו שהוא לעור יבש ועדין, פחות או יותר כמו העור שלי.. הוא קליל, לא שמנוני
    מכיל ויטמין E, "סרמידים" ומסנן UV

אמא שלי בת 42, וכשהייתי נתקעת לפעמים בלי קרם לחות אז הייתי לוקחת את הקרם הזה שלה. היא לא משתמשת בקרמים נגד קמטים ואנטי איג'יינג וכאלה.. העור פנים שלה נראה טוב מאוד.

מהי הדרך הכי מומלצת למרוח קרם לחות?
    אני מורחת את הקרם עד העפעף בדרך כלל, אף פעם לא מרחתי אותו גם על המצח. כי כשאני שמה מייק אפ אז אני לא שמה על המצח, נותן לי הרגשה לא נעימה באזור הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה+שאלה נוספת - תגובה

שוש מאור
    18/08/2011

את הקרם מניחים על כל הפנים, כולל המצח. אין צורך להתקרב לעיניים ובודאי שאין לשפשף את אזור העיניים. לשים לב שהוא מכיל רמת סינון קרינה שמספיקה (כ-30 SPF) ובכל מקרה אם נחשפים לשמש לזמן ממושך יש לחדש את מסנן הקרינה. אגב, מאוד יכול להיות שהקרם הזה לא מתאים כבר לאמא שלך, שלחלוטין צריכה כבר לעבור לשימוש בקרם אנטי-אייג'ינג רציני יותר, למרות שעורה נראה טוב, בעיקר על מנת שיראה טוב גם בעתיד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד היכן להגיע באזור העיניים?

שירי
    18/08/2011

זה נורא נורא חשוב לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד היכן להגיע באזור העיניים? - תגובה

שוש מאור
    18/08/2011

עד כ1 ס"מ מזוית העין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו