מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל עזרה.מירוש05/05/2007
שלום שמי מירי ואני בת 18 וחצי
רציתי לשאול האם שימוש יומיומי במסקרה גורם לנשירת ריסים?
מכיוון שלאחרונה שמתי לב שאחרי שאני שמה מסקרה אני רואה כמה ריסים על הלחי ואחרי שאני מורידה נופלות לי גם כמה ריסים וזה מדאיג אותי מכיוון שהריסים שלי מאוד דלילות אך מצד שני זה מה שעושה את היופי לעיניים.
שאלה שנייה התחלתי להשתמש במייקאפ מגיל 16 בערך אך לא כל יום רק לאירוע או סתם כשאני יוצאת..(כרגע אני משתמשת במייקאפ של אלמיי ההיפואלרגני) זה נכון שבעתיד העור יראה יותר גרוע ממישהי שלא התאפרה במייקאפ?
מייקאפ גורם לקמטים?
שמתי לב גם שיש לי קצת קמטים במצח והדבר מדאיג אותי יכול להיות שזה קשור לכך?
ושאלה אחרונה ראיתי שכתבתן למישהי פה על פיטו קונטור של יונקה לעיגולים מאוד שחורים מתחת לעיניים אשמח לשמוע עוד פרטים על המוצר והאם הוא לא יזיק לשישמוש מגיל 18..
סליחה על החפירה חח אבל אשמח לקבל תשובות.
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסקרה ומייק-אפ
שירה אוחיון06/05/2007לגבי מסקרה, חשוב מאוד לבחור לשימוש יום יומי מסקרה שלא עמידה במיים.
מסקרות עמידות נדבקות לריס ולא יורדות בקלות, ולפעמים פעולת הניקויי גורמת לריסים לנשור.
מסקרה לא עמידה במיים יורדת בקלות ולא גורמת "נזק" לריסים.
אם את מרגישה שהנשירה בריסים מתחזקת (יותר מארבע שערות ביום) אולי כדאי להפסיק את השימוש לתקופה של חודש ולתת לריסים קצת לנשום ולצמוח מחדש.
לגביי מייק-אפ, יש המון דעות קדומות שאומרות שמייק-אפ מזיק לפנים. אז זה לא נכון. הוא לא מזיק.
מי שרגילה לראות את עצמה עם מייק-אפ מגיל צעיר, יהיה לה מאוד קשה להפסיק את השימוש בו פתאום, כי המייק-אפ גורם לאחידות בפנים ונותן מראה חלק יותר. בלי מייק-אפ פתאום רואים את כל הכהויות, את הנמשים, ועוד דברים דומים. גם לגבי הקמטים השמועה לא נכונה.
אז מייק-אפ לא מזיק, ואת יכולה להמשיך להשתמש בו יום יום ולהיות רגועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על התגובה יש לי עוד שאלה
מירוש07/05/2007תוכלי לתת לי פרטים על המוצא שהמלצת לכיסוי עיגולים שחורים משהו של חברת יונקה
זה טוב לגיל 18? זה לא יזיק?
ומה תווך המחירים למוצר זה והיכן ניתן לרכוש אותו?
המון תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטו קונטור של יונקה
רחלי אלמקייס09/05/2007פיטו קונטור הוא עוד תכשיר מדהים מבית יונקה, הוא מתאים לכהות מתחת לעיניים, אין נזק להניח אותו בגיל 18
צריך לדעת שהשימוש בתכשיר הוא רק בלילה ובבוקר יש להניח ג'ל עיניים אלפא קונטור של יונקה
הקרם פיטו קונטור עולה בערך 230 ש"ח השימוש בו הוא בכמות מאוד מעטה כאפונה, התכשיר יספיק לך בערך לחודשיים שלושה, ניתן למצוא את התכשיר אצל כל קוסמטיקאית שעובדת עם יונקה
כתבתי הרבה בפורום על כהויות מסביב לעין והסיבות להיוצרות הכהות אמליץ לך לקרוא.
בהצלחה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)