מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנים עייפותמיכלי14/09/2011
שלום
אני בת 23 ,הפנים שלי במצב יחסית טוב,חלקות ובלי פצעים,לעיתים רחוקת יש קצת סבוריאה שמטופל עם משחה מרופא
. מה שמאוד מפריע לי שהפנים כמעט תמיד נראות עייפות ומותשות.
יש עיגולים שחורים,הפנים לא מתוחות,לא נעימות למגע....
אומנם יש לי ימים ארוכים של עבודה ולימודים אך אני לא עייפה פיזית - ישנה מצויין,כל לילה 8 שעות וכבר את הבוקר אני מתחילה עם פנים עייפות.
מנקה פנים ומורחת לחות כל יום... מה אני יכולה לעשות כדי להחיות את העור שלי,שיראה יותר רענן ?
מבחינת תזונה,תכשירים,הגיינה וכו...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים עייפות - תגובה
שוש מאור15/09/2011שלום מיכלי, לפי פנייתך, מבלי לראות את פנייך (וזה כבר חיסרון..) נשמע שאת צריכה "רענון" לעור. המשמעות היא להשתמש בשעות הערב בפילינגים לחידוש העור. אין הכוונה כאן לפילינגים שנמכרים בפארמים למיניהם שכן הם בעיקר חומרי ניקוי ואין בהם חומרים פעילים באמת, כי אם פילינגים מבוססי חומצות שיגרמו לעור שלך להתחדש, להתרענן ולחזור לחיים. למרות גילך הצעיר כנראה שהעור עייף ולא מתחדש באופן עצמאי בקצב מספיק וצריך לעזור לו. אנא פני לקוסמטיקאית רפואית רצינית שתוכל לעזור לך. לא ממליצה לקנות משהו על דעת עצמך כדי שלא תוציאי כספך לריק. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים עייפות..
לירון20/09/2011אני גם בגילך. האמת שניראה לי שבגלל שהעיניים זה אזור הכי עדין בפנים ובמקום הראשון שרואים בו נזקים- ניראה לי זה מטריד את כל בנות ה20+ כי זה משהו שמופיע יחסית בגיל צעיר...גם לי כמו לרובנו יש- אני נגד להשתמש בקונסילר ברמת העקרון וגם מייק אפ...אבל אני כן מאמינה שלשתיית מים, תזונה נכונה ושימוש במכשירים המתאימים יכול לעזור לטשטש ולמנוע..:) אז אני לא תזונאית או קוסמטיקאית אני רק יכולה להגיד שלשתות הרבה מים, לאכול הרבה ויטמנים ומינרלים ולהשתמש במוצרים של חברה טובהה...אולי כמו שאמרו את באמת צריכה המלצה של קוסמטיקאית, אני בכל אופן משתמשת שנים באסתי לאודר ועכשיו יש להם מוצר שאני ממש סקרנית לנסות- אילומיניישן לעיניים- בדיוק לבעיות מהסוג הזה...ותכלס, גם לישון טוב 8 שעות אמור לעזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)