צעדים ראשונים באיפור והרשמה לבי"ס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעדים ראשונים באיפור והרשמה לבי"ס
    g f
    18/09/2011

שלום לכולם!

אחותי רוצה ללמוד איפור. בעקרון היא עוד לא סגורה על הכיוונים - ככל הנראה איפור לאירועים, ולדעתי היא גם לא בטוחה מה המשמעות של העניין. היא מאוד אוהבת את התחום וניסתה לאפר חברות בעבר לפני אירועים פעמים ספורות (בת 24 כיום). הכוונות שלה זה להפוך את התחום למקצוע משני, קריירה שניה, שתשלים לה הכנסה לצד תחומה הראשי (מורה לחינוך מיוחד).

השאלה שלי היא כזאת- כמה הציפיות שלה באמת ריאליות?
    איפה כדאי לה ללמוד? יש להתחשב בפרמטרים של איכות ומחיר. היא קיבלה הצעה מירין שחף לקורס של 10,000 ש"ח (שכולל גם ערכה מרשימה), שזה סכום קצת מרתיע, יש לציין. היא התרשמה שאיל מיקיאג' "חובבנים" ופסלה "בתי ספר של מלכות יופי", והתחושה שלי שזה נעשה קצת מהר מדיי. יש דברים בגו?

אז במטוטא, תעזרו לי להבין כמה הכוונות שלה ניתנות להוצאה לפועל, ואיפה כדאי לעשות את הצעדים הראשונים בתחום.

תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צעדים ראשונים באיפור והרשמה לבי"ס - תגובה

אינה בן נון
    19/09/2011

שלום
    את מוזמנת לפנות אליי למייל האישי
    אפנה אותך למספר מורים
    לטעמי אין צורך מיד בביה"ס ולשלם מראש אלפי שקלים על תיקי איפור כאשר לא ממש בטוחים שרוצים לעסוק בתחום
    אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעדים ראשונים באיפור והרשמה לבי"ס - תגובה

יפית קוריש
    01/10/2011

שלום לך,
    קודם כל אחותך צריכה להחליט האם הלימודים הם עבורה או עבור מקצוע עתידי..
    אני לא יודעת אם את יודעת או לא אבל למען גילוי נאות, אני מלמדת בירין שחף כבר למעלה משש שנים ולמדתי שיש שני סוגים של אנשים שנרשמים לקורס:
    1. נשים שמעוניינות לעשות קריירה מקצועית מאיפור.
    2. נשים שלומדות בשביל הכיף או בשביל תחביב.

במידה והיא רוצה ללמוד איפור על מנת להיות מאפרת, אז חשוב שתלמד במקום מסודר שמציע לה את כל הדברים שמאפר צריך (מורים טובים, תיק טוב ,והרבה אפשרויות לתרגל)
    במידה והיא רוצה פרטים נוספים ומתלבטת היא יכולה לעשות כאן חיפוש בפורום ולראות שאלות קודמות שעניתי עליהם לגבי מה לבדוק בבתי ספר לאיפור, או פשוט ליצור איתי קשר באופן אישי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו