מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייק אפאלינה30/09/2011
שלום לכולם ושנה טובה!
אני מחפשת מייק אפ איכותי לעור שומני.אחרי כשנתיים עם SUPERFIT של קליניק רכשתי לא מזמן את הדבל-וור של אסתי לאודר,אבל נראה שאין גוון שמתאים לי בדיוק והגוון שנבחר בהיר לי מדי.כמו כן,המייק-אפ מעט "שפכטלי" ולא הכי קל לעבוד איתו..
מאוד חשוב לי מראה טבעי והתאמה טובה של המייק אפ לעור הפנים,סוג של "ללכת עם,להרגיש (ולהראות) בלי".
מצד שני,חשוב לי מאוד גם כיסוי טוב,שכן בתופות מסויימות העור שלי נוטה להיות בעייתי ועם לא מעט פצעונים (מוגלתיים ולא מוגלתיים).
יכול להיות שמייק אפ שמשלב את שתי הדרישות שלי בצורה מושלמת לא קיים,אבל אשמח למייק אפ שהכי מתקרב לזה.
כל המלצה תתקבל בשמחה!
תודה מראש,אלינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אלינה30/09/2011בנוסף למייק אפ,אני מעוניינת לרכוש מברשות איכותיות לאיפור.המברשות של MAC יקרות לי מדי,והמברשת האיכותית היחידה שיצא לי לקנות היא של רבלון,אבל נראה שהן הולכות ונעלמות מרשתות הפארם (לפחות בנתיים,אני מניחה שזה עניין של עדכון סחורה..).
קניתי גם מברשות של LIFE,שהתבררו כאכזבה,למרות היותן מ"שיער טבעי".
אשמח להמלצות על חברות והיכן ניתן למצוא אותן.
תודה מראש,אלינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
יפית קוריש01/10/2011היי אלינה,
קודם כל לגבי המייק אפ , ישנם סוגים רבים של מייק אפים ולצערי זה אינו פורום פירסומי ולכן אסור לי להמליץ לך על מוצר כזה או אחר, אבל ההמלצה שלי היא - פשוט לנסות!
לגשת לסופר פארם ולא לקנות מייק אפ אלא לנסות את הטסטר ולראות על הפנים את המגע והתחושה שלו על הפנים ולפי זה תוכלי לדעת האם הוא טוב לך או לא, כל אחת מגיבה אחרת למייק אפ.
ולגבי מברשות , כל בית ספר לאיפור או חנות איפור מקצועית מחזיקים מכחולי איפור מקצועיים אז את יכולה לגשת ולעשות סקר שוק ולבדוק איפה כדאי.
אם את מסתבכת, תיצרי איתי קשר במייל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אלינה02/10/2011בהחלט אנסה כמה מייק-אפים,הבעיות העיקריות בהן אני נתקלת הן ההתאמה לעור הפנים,שמאוד חשובה לי,וגם העמידות של המייק אפ לאורך שעות רבות.
איך היית ממליצה לבדוק שהמייק-אפ מתאים בצורה הטובה ביותר לגוון העור?(באור שמש?על הצוואר?)
ואני אמשיך לחפש מברשות,תודה על העצה.מקווה למצוא איכותיות ולא יקרות מדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)