מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורך חיים של מוצרי איפורמושי11/10/2011
יש לי מוצרי איפור רבים (צלליות, סמקים ושפתונים) מקצועיים ואיכותיים שנמצאים אצלי מספר שנים, אך הם עדיין במצב מצויין ועושים את העבודה..האם בכל זאת כדאי להפטר מהם? ואם כן, מהו אורך החיים של המוצרים השונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך חיים של מוצרי איפור - תגובה
יפית קוריש12/10/2011היי מריה,
בדרך כלל יש תוקף למוצרים כמו מייק אפ או קונסילרים, צלליות קרם או ליפסטיקים.
כל המוצרים ה"יבשים" כמו צלליות אבן או אבקה יכולים להחזיק מעמד לתקופה ארוכה מבלי להתקלקל.
איך בודקים ?
אם יש שינוי בריח או במרקם זה מצביע על קילקול המוצר ולא רצוי להמשיך להשתמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
מושי20/10/2011כלומר, גם אם יש לי צלליות שנמצאות אצלי שנים רבות והן נראות תקינות מכל הבחינות, ניתן להשתמש בהן?
מה לגבי שפתונים ומוצרי איפור נוזליים ומשחתיים שאין עליהם תאריך תפוגה (עד 2009 לא רשמו על כל המוצרים את תאריך התפוגה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
יפית קוריש20/10/2011אם המייק אפים הם מעל שנה או שנתיים הייתי זורקת כי סביר להניח שהם התקלקלו..
כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, למוצרים משחתיים או נוזליים יש תוקף ובדרך כלל התוקף הכי ארוך הוא שנתיים..
לגבי הצלליות- מוצר שהוא יבש ולא נרטב וכו'.. והוא מרגיש לך טוב.. את יכולה להשתמש, במידה והוא מראה על שינוי במרקם או בריח הייתי ממליצה לזרוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)