אורך חיים של מוצרי איפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורך חיים של מוצרי איפור
    מושי
    11/10/2011

יש לי מוצרי איפור רבים (צלליות, סמקים ושפתונים) מקצועיים ואיכותיים שנמצאים אצלי מספר שנים, אך הם עדיין במצב מצויין ועושים את העבודה..האם בכל זאת כדאי להפטר מהם? ואם כן, מהו אורך החיים של המוצרים השונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך חיים של מוצרי איפור

הוספת תגובה

• אורך חיים של מוצרי איפור - תגובה

יפית קוריש
    12/10/2011

היי מריה,
    בדרך כלל יש תוקף למוצרים כמו מייק אפ או קונסילרים, צלליות קרם או ליפסטיקים.
    כל המוצרים ה"יבשים" כמו צלליות אבן או אבקה יכולים להחזיק מעמד לתקופה ארוכה מבלי להתקלקל.
    איך בודקים ?
    אם יש שינוי בריח או במרקם זה מצביע על קילקול המוצר ולא רצוי להמשיך להשתמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

מושי
    20/10/2011

כלומר, גם אם יש לי צלליות שנמצאות אצלי שנים רבות והן נראות תקינות מכל הבחינות, ניתן להשתמש בהן?
    מה לגבי שפתונים ומוצרי איפור נוזליים ומשחתיים שאין עליהם תאריך תפוגה (עד 2009 לא רשמו על כל המוצרים את תאריך התפוגה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

יפית קוריש
    20/10/2011

אם המייק אפים הם מעל שנה או שנתיים הייתי זורקת כי סביר להניח שהם התקלקלו..
    כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, למוצרים משחתיים או נוזליים יש תוקף ובדרך כלל התוקף הכי ארוך הוא שנתיים..
    לגבי הצלליות- מוצר שהוא יבש ולא נרטב וכו'.. והוא מרגיש לך טוב.. את יכולה להשתמש, במידה והוא מראה על שינוי במרקם או בריח הייתי ממליצה לזרוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו