מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימוד איפוררחל24/01/2008
אני מעוניינת לעבור קורס איפור יופי בלבד (לא במה, טלויזיה וכו').
שאלתי היכן כדאי ללמוד. ישנם כל כך הרבה בתי ספר למקצועות האיפור ואני פשוט לא יודעת כיצד עלי לבחור את בית הספר.
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רחל!
רינת פלג24/01/2008קודם כל, הרשי לי לברך אותך, כי את הולכת להפיק מלימודי האיפור הנאה גדולה...
שנית, היות ואני מורה לאיפור במכללה המובילה בארץ אני קצת משוחדת, ולכן אפרט לך רשימה של מספר בתי ספר לאיפור בארץ וכמה עצות....
קיימות מספר מכללות ללימודי איפור:
איל מקיאג' (ת"א, חיפה, ירושלים ובאר שבע)
ירין שחף (רק בת"א)
רוית אסף (ירושלים וב"ש)
גודה (בני ברק)
קריולן (בת"א)
יוסי ביטון (חיפה)
גיורא שביט
איב סנטר
פליקס שטיין (ת"א)
עדה לזורגן (ת"א)
ורד ספיבק (ת"א)
נטשה דנונה (ת"א)
קבעי לך פגישת ייעוץ בכל אחת מהמכללות שנראית לך ובדקי מה מציעים לך תמורת כספך, מה את מקבלת פיזית (מזוודה, בוק), ומה את מקבלת תיאורטית (מערכת השיעורים, תרגולים). בדקי מי המורים ועשי שיעורי בית גם עליהם. שימי לב גם איך את מרגישה במכללה עצמה. נעים לך או לא, את אוהבת את הסביבה או לא? בדקי גם אם הקורסים והמורים הם בפיקוח של משרד התמ"ת. במידה וכן, את יכולה להיות בטוחה שרמתם המקצועית גבוהה. זכרי שיועצי הלימודים יעשו הכל כדי לרשום אותך משום שזו עבודתם. קבלי את העובדות ועשי את החשבון שלך בבית. בלי לחץ.
דבר שני, אני ממליצה, היות וגם אני הייתי במצבך פעם, לפנות למכללה העוסקת באיפור בלבד, ולא במקצועות נוספים. כשלומדים מקצוע ייחודי, המקום לעשות זאת הוא במכללה ייחודית.
אבל בכל מקרה זו דעתי בלבד, ואני בטוחה שתשכילי למצוא את מה שמתאים לך באופן אישי.
בנוסף, אם מדובר על לימודים למטרת העשרה אישית, את יכולה לקחת לך בחשבון גם את האופציה של מאפרת מקצועית שתבוא אלייך למספר סדנאות אישיות, שכוללות גם תרגול שלך כמובן, וכךתעשירי את עצמך. תוכלי גם לרכוש מאותה מאפרת מוצרים בהנחה מסויימת ולהעשיר את האיפור הביתי שלך. אם מדובר בלאפר אחרות ולהתפרנס מזה, הרי שאת חייבת תעודה ולכן רק מכללה מסודרת תתן לך את המענה הזה.
אם את צריכה ייעוץ נוסף, אני פה כמובן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימוד איפור
רחל31/01/2008לרינת,
תודה על תשובתך המהירה.
אולי אני קצת חוצפנית: האם אוכל לדעת היכן את למדת איפור?!
חברותי חלוקות בדעותיהן יש כאלה הממליצות על איל מקיאג' ויש על ירין שחף.
לעומת זאת אני מחיפושי באינטרנט התרשמתי מעדה לזורגן ונטשה (איני זוכרת את שם משפחתה).
קראתי את שכתבת אבל לא נעים לי לקבוע עם כל אחד מהם פגישת יעוץ. ומי כמוך יודעת שבפגישה עצמה כבר מנסים להחתים אותך על טפסים. לכן אני רוצה למנוע מצב מביך זה, ולכן אני שואלת אותך באמת ובתמים היכן את היית ממליצה לי ללמוד.
באמת תודה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית למדתי באיל מקיאג',
רינת פלג31/01/2008אבל בזמנו כשחיפשתי איפה ללמוד באמת עברתי חלק מהמקומות שציינתי בפנייך, וקבעתי פגישות ייעוץ עם כולם. אל תחתמי על שום דבר. זו זכותך להתלבט...
מה שאהבתי באיל מקיאג' זה שיש המון מורים ככה שיוצא לך ללמוד מהטובים ביותר ולקבל עצות וטיפים מכמות יפה של מאפרים בכירים וותיקים.
אני אישית לא אוהבת שיש מורה אחת שמעבירה קורס שלם, כי ככה את מתקבעת לשיטה אחת ולא נחשפת לשיטות, גישות וגם טריקים שונים....
את מוזמנת לפנות אלי למייל האישי אם את רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)