מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זיעהעדי17/10/2011
אני סובלת מיזה שנים בבעיות זיעה וריח חריף בבית שחי
ניסיתי מלא דאורדורנטים, בניהם החזקים (של גברים!) - אקס וג'ילט
בהתחלהה הם נורא עזרו אבל אחרי חודש לא כבר לא הייתה להם השפעה
חוץ מיזה שניסיתי גם דאורדורנט שאני לא זוכרת כרגע את שמו אבל קונים אותו רק בבית מרקחת (רול בצבע כחול לבן) עם אלומיניום או משהו שאומנם מנע ממני להזיע אבל עשה לי פצעים מטורפים בבית שחי
יש איזושהי המלצה לדאורדורנט שטוב גם לריח חזק וגם לזיעה עצמה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זיעה - תגובה
שוש מאור17/10/2011היי עדי, ממליצה לך לנסות את הדיאודורנט של חלאבין. זהו דיאודורנט שקונים בבית מרקחת ומורחים אותו רק פעם במספר ימים (כמה שיחזיק אצלך עד שיעשה ריח) הוא מונע זיעה ואי-לכך גם את הריח שנוצר כתוצאה ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיעה - תגובה
אינה בן נון19/10/2011שלום עדי
את יכולה לנסות מוצר בשם "אלהידרול" שאפשר למצוא בבתי מרקחת למניעת הזעה ובמקביל אליו פשוט להשתמש בדיאודורנט רגיל יום-יום למניעת ריחות
דבר נוסף הקיים כיום למניעת הזעת יתר-הזרקות בוטוקס (יעיל לכ-8 חודשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)