שאלה מאוד חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד חשובה
    לי
    18/10/2011

אני מורידה שיער מהפאות בעזרת שעווה חמה (זו שמורידים איתה שפם),אחרי שאני מורידה הכל בסדר,קצת אדום והמקום חם אבל אין יותר מידי תופעות,יומיים שלושה אחרי זה מופיעים לי פצעים ... וזה קורה כל פעם שאני מורידה משם שיערות,הפעם יצאו הרבה יותר פצעים והם גם נהיו אדומים מאוד... ואני שמה עליהם משחה שקיבלתי בשביל פצעי בגרות(שאין לי הרבה בכלל),רציתי לדעת אם זה בסדר לשים משחה כזאת על פצעים שנוצרו מהורדת שיערות(בוודאות..הם הרי יוצאים רק באיזור שהורדתי,ותמיד אחרי ההורדה),ואולי יש דרך למנוע יציאת פצעים כאלה אחרי הורדת השיער?אשמח לתשובה,תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאוד חשובה

הוספת תגובה

• שאלה מאוד חשובה - תגובה

שוש מאור
    19/10/2011

זה בסדר גמור לשים על זה משחה של פצעי אקנה או כל משחה אנטיביוטית או משחת עור מרגיעה אחרת. הפצעים נוצרים כתוצאה ממשיכת השערות בשעווה וגירוי זקיקי השיער. אין בדר"כ אפשרות לטפל בזה, זו נטיה של זקיקי השיער שלך. לפעמים לאחר מספר רב של מריטות העור וזקיקי השיער "מתרגלים" ולא מגיבים יותר בפצעים. אנא ודאי שלאחר הסרת הישער את מחטאה היטב את המקום, יתכן שזהו זיהום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מאוד חשובה - תגובה

אינה בן נון
    19/10/2011

נראה שעורך עדין במיוחד ,אני מציעה לך לנסות טכניקות אחרות להסרת שיער הפנים במקום שעווה. בדרך כלל הפצעים מופיעים עקב היגיינה לקויה, רצוי לחטא את העור עם אלכוהול לפני הסרת השיער. אם בכל זאת הופיעו פצעים את יכולה למרוח משחות ללא מרשם כמו- ויטה מרפן או ביאפין אך אם הפצעים לא עוברים גשי לרופא לקבלת מרשם למשחה אנטיביוטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו