מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מאוד חשובהלי18/10/2011
אני מורידה שיער מהפאות בעזרת שעווה חמה (זו שמורידים איתה שפם),אחרי שאני מורידה הכל בסדר,קצת אדום והמקום חם אבל אין יותר מידי תופעות,יומיים שלושה אחרי זה מופיעים לי פצעים ... וזה קורה כל פעם שאני מורידה משם שיערות,הפעם יצאו הרבה יותר פצעים והם גם נהיו אדומים מאוד... ואני שמה עליהם משחה שקיבלתי בשביל פצעי בגרות(שאין לי הרבה בכלל),רציתי לדעת אם זה בסדר לשים משחה כזאת על פצעים שנוצרו מהורדת שיערות(בוודאות..הם הרי יוצאים רק באיזור שהורדתי,ותמיד אחרי ההורדה),ואולי יש דרך למנוע יציאת פצעים כאלה אחרי הורדת השיער?אשמח לתשובה,תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד חשובה - תגובה
שוש מאור19/10/2011זה בסדר גמור לשים על זה משחה של פצעי אקנה או כל משחה אנטיביוטית או משחת עור מרגיעה אחרת. הפצעים נוצרים כתוצאה ממשיכת השערות בשעווה וגירוי זקיקי השיער. אין בדר"כ אפשרות לטפל בזה, זו נטיה של זקיקי השיער שלך. לפעמים לאחר מספר רב של מריטות העור וזקיקי השיער "מתרגלים" ולא מגיבים יותר בפצעים. אנא ודאי שלאחר הסרת הישער את מחטאה היטב את המקום, יתכן שזהו זיהום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מאוד חשובה - תגובה
אינה בן נון19/10/2011נראה שעורך עדין במיוחד ,אני מציעה לך לנסות טכניקות אחרות להסרת שיער הפנים במקום שעווה. בדרך כלל הפצעים מופיעים עקב היגיינה לקויה, רצוי לחטא את העור עם אלכוהול לפני הסרת השיער. אם בכל זאת הופיעו פצעים את יכולה למרוח משחות ללא מרשם כמו- ויטה מרפן או ביאפין אך אם הפצעים לא עוברים גשי לרופא לקבלת מרשם למשחה אנטיביוטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)