שלום למומחות....מס' שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום למומחות....מס' שאלות...
    אודל
    24/01/2008

אני רוצה לדעת איך להתאפר ומה מתאים לי?....יש לי עור בהיר ועיניים חומות ושיער שחור אבל אין לי מושג איזה איפור מתאים לי...למשל לאירוע מה אני אמורה לעשות?.אני נורא אוהבת את המראה המעושן{צלליות כהות..}אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לי לעין....
    הייתי שמחה לדעת אם אפשר לשלוח תמונה שלי לאחת ממכם במייל ואולי תוכלו להמליץ לי...{תמונה אחת שווה אלף מילים}...
    עוד שאלה קטנה לפעמים שאני שמה מייק אפ אחרי זמן מה נוצרים לי שני פסים כאלה ליד השפתיים...{כאילו מחיוכים} וזה לא נראה יפה כאילו יש לי קמטים ואני רק בת 21! חח הייתי רוצה לדעת איך למגר את התופעה,ולשפר את המראה.....
    תודה רבה רבה,אודליה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום למומחות....מס' שאלות...

הוספת תגובה

• היי אודליה!

רינת פלג
    24/01/2008

אני אשמח אם תשלחי לי תמונה למייל ואעזור לך בהתאמת הצבעים.
    מבחינת הפסים במייק-אפ - הם נוצרים כתוצאה מקמטי הבעה. לכולנו יש אותם, ואין מה לעשות... השימוש במייק-אפ נוזלי יפחית משמעותית את התופעה, ואם את משתמשת במייק-אפ מוצק, אז פידור מושקע יותר יפתור לך את הבעיה.
    קחי בחשבון שלא משנה בת כמה את, אלה הקמטים שלך ולכולנו יש אותם. תשלימי איתם....

שלחי לי תמונה. אני אעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו