מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר-"יפה לה טבעי?"A20/10/2011
שלום,
יש כזה דבר בחורות שיותר יפות ללא איפור? ובחורות שיותר יפות עם איפור?
ואם כן,איך אפשר להבדיל?
אני למשל לא כ"כ אוהבת להתאפר אבל לפעמים כן בא לי להתאפר קצת..הבעיה שיש לי תחושת אי נוחות עם מסקרה ומייק אפ וכו'...הדבר היחידי שאני באמת אוהבת זה לשים אודם ותמיד יש לי אודם בתיק ואפילו כמה..עם סומק אני נראת כאילו שנשרפתי,למשל...ואיפור נותן לי תחושה כזו "כבדה"...
אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מתפתה לקנות כל מיני מוצרי איפור יפים ולבסוף לא ממש משתמשת בהם..
יש לי מלא אבל מלא קופסאות של איפור של ג'ייד וקרליין..מסקרה רוטטת..אודם של אסתי לאודר,מייק אפ של ניוואה..שימר של שיסיידו,צלליות של קליניק..
אבל אני לא מרגישה שזה עושה אותי יותר יפה..ואפילו אח שלי הגדול אומר לי כל הזמן :"בשביל מה את צריכה להתאפר? יפה לך טבעי.."
מה דעתכן?
תודה בכל אופן.. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר-"יפה לה טבעי?" - תגובה
יפית קוריש21/10/2011קודם כל חשוב לי לומר שכל אחת מרגישה אחרת עם איפור ולכן כל אחת מתאימה לעצמה את המוצרים שנוח לה להשתמש בהם.
דבר שני, בנוגע לאיפור ישנם מגברים שמעדיפים "טבעי" וישנם ההפך...
בקיצור, תעשי מה שטוב ונוח לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)