שאלה לרחלי בנושא פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרחלי בנושא פיגמנטציה
    מור
    07/05/2007

אני בת 28 ולאחרונה שמתי לב שיש לי כתמי פיגמנטציה בפנים שנגרמו כנראה מחשיפה לשמש וגלולות..
    קיבלתי הצעת טיפול מקוסמטיקאית הכוללת שימוש במכשיר לייזר כלשהו, פילינגים שונים וטיפול משלים שלי בבית כאשר העלות הכוללת של הטיפול- 3500 ש"ח.
    אני די מפחדת לנסות טיפול לייזר בפנים וגם המחיר מרתיע אותי.
    רציתי לשמוע מנסיונך- האם את מכירה טיפולי לייזר לבעית פיגמנטציה? על איזה טיפול את ממליצה לבעיה זו?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תשובה למור

רחלי אלמקייס
    09/05/2007

על סמך נסיוני לייזר יכול להחריף את עוצמת הכתם, לא יודעת איזה פילינג הציעו לך אבל 3500 זהו סכום יקר מדי לטעמי.
    הנה לך המלצתי : קודם נתחיל ונסביר מעט על פיגמנטציה, פיגמנטציה קשה לטיפול אבל ניתן לטפל בה אחוזי ההצלחה ניקבעים ע"פ גיל הכתם ועומקו, צריך להבין שהכתם נוצר במהלך השנים כלומר בתקופה ארוכה אז איך אפשר להעלים אותו בתקופה קצרה? אי אפשר , הטיפול בפיגמנטציה דורש סבלנות מרובה ושיתוף פעולה הדוק בין המטופלת לקוסמטיקאית,בנוסף חשוב שהמטופלת תדע שהיא צריכה לטפל בבית בוקר וערב בהתאם להוראות הקוסמטיקאית זה נותן ערובה להצלחה של 60% מהטיפול.
    בד"כ עושים סדרה של הבהרה שנעה בין 5 - 10 טיפולים, חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם אחת מהחברות : הולילנד, יונקה, דרמלוגיה או אם די פורמולשיין.
    אשמח לעזור לך בכל שאלה נוספת.
    ספרי לי אם הסתדרת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו