עפעפיים נפולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים נפולות
    יהודית
    30/10/2011

שלום,אשמח אם תעזרו לי באיפור העייניםבת 50 .פנים אדמומיות עיניים חומות ועפעפיים נפולות.ואני לא מצליחה עם האיפור .איך אני אמורה למרוח את הצלילית.איזה מסקרה מומלצת שלא תראה"כבדה"על העיין.ואת העפרון איך למרוח שתהיה אשליה של עין פתוחה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים נפולות

הוספת תגובה

• עפעפיים נפולות - תגובה

יפית קוריש
    02/11/2011

היי יהודית,
    קודם כל מייק אפ דק יכול לפתור לך את נושא האדמומיות, לגבי העפעף הנפול, רצוי להניח צללית כהה בחלק החיצוני של העין ולטשטש מעט לכיוון הנפילה ומעט עליה על מנת לתת תחושה של עין מורמת יותר.
    לגבי המסקרה , לחפש מסקרה שהחומר הוא נוזלי יותר ואז לא נוצרים "גושים".
    ובמידה ואת יכולה למרוח עפרון בתוך העין אז את יכולה למרוח עפרון לבן והוא נותן תחושה של עין "פתוחה" יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפעפיים נפולות

יהודית
    08/11/2011

תודה יפית.לגבי סומק לפנים אדמומיות איזה צבע עלי להניח?העיניים שלי צבע חום מה הצבע המומלץ מתלבשת בדרך כלל חומים שחור לבן כחול.
    איכן אוכל לראות סרטון הדרכה לעפעפיים נפולות.
    תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו