גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות
    לי
    05/11/2011

יכול להיות מצב שגבות לא גודלות יותר ?
    יש לי כל מיני חורים במקומות מסויימים,וגודל מעל,גודל מתחת,גודל בצדדים,אבל באותם מקומות לא.. זה הגיוני ? מה עושים עם זה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות

הוספת תגובה

• גבות - תגובה

יפית קוריש
    06/11/2011

צמיחה מלאה של גבה לוקחת בין שלושה לארבעה חודשים ויכול להיות שזה לוקח זמן אז לא להתייאש... במידה ולא צמח שם שיע מעולם אז אין למה להמתין כי לא יצמח שיער...

את יכולה "לזרז" את התהליך על ידי לחתוך שן שום לשני חלקים ולשפשף עם כיוון הצמיחה במקום שבו חסר שיער וללכת לישון עם זה לילה כן ולילה לא וזה מזרז את צמיחת השיער...

חשוב לציין שזה לא עובד במקום שלא גדל שיער בעבר ולא עוזר במקרה של קרחות של גברים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבות - תגובה

אינה בן נון
    16/11/2011

שלום אני
    ישנם כיום בשוק הקוסמטיקה מוצרים שעוזרים בצמיחת השיער וחיזוק שיער פלומתי גם בגבות, את מוזמנת ליצור איתי קשר ואמליץ לך על 2 מוצרים שאני מכירה
    אינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו