מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני מתאפרת נכון?אסתר15/11/2011
יש לי עוד כמה ימים אירוע אלגנטי, אני מעוניינת לדעת האם אני מתאפרת נכון (עם הציוד שיש לי) כך שיחסית ל'איפור עצמי' אני עובדת נכון, אשמח לקבל הערותיכן לצורת האיפור שלי:
אולי חשוב לומר, אני בת 27, עור בהיר- ללא בעיות בגוון או אדמומיות וכדו', עיניים חום=דבש,
1. אני מורחת קרם לחות ומחכה שיספג טוב
2. מורחת מייק אפ על הפנים וצוואר וכן על השפתיים
3. היות ומתחת לעיניים יש לי מעין 'פס' עדין בצבע חום וקצת כהות (מהזיקנה...) אני מורחת באזור זה בעדינות וטישטוש קונסילר
4. שמה פודרה על הפנים לקבע את המייקאפ וכן על השפתיים
5. עוברת לצבעים... - מדגישה עצמות לחיים מקו בגוון עדין של חום עם טיפה סומק ורדרד
6. מורחת בתוך (יש לי עיניים יחסית גדולות) העין למטה עיפרון
7.שמה צבע בסיס לעפעף עליון- בגווני עור-אדמה, ומעליו בחלק החיצוני את הגוון הרצוי
8. רימל
9. יוצרת תיחום לשפתיים, ומורחת אודם בגוון הרצוי, מפדרת שוב, ואח"כ עוד שיכבה.
האם בגדול זה בסדר (כמובן שגם לפי הנ"ל צריך לדעת , איך ובאיזה מברשת וכו', אך האם הנ"ל נכון, והאם יש לכם מה להוסיף?....
תודה, תעזרו לי המון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מתאפרת נכון? - תגובה
יפית קוריש15/11/2011השלבים שלך נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)