מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לגבותאורטל08/05/2007
היי!!
יש לי בעיה..הגבות שלי ממש קטנות ולא משנה כמה שאני אאריך אותן, הן תמיד יישארו קטנות וחסרות צורה.
יש לי גם עוד בעיה: הסוף של הגבות שלי צומח כלפיי מטה ואי אפשר לעשות ממנה צורה יפה, אז אני מורידה את קצה הגבה בפינצטה ומשנה את הסוף של הגבה בעזרת עיפרון.
שמעתי שיש בנות שעושות קעקוע של גבה שנראה טבעי ורציתי לדעת אם את ממליצה על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות דלילות תשובה לאורטל
רחלי אלמקייס09/05/2007הגבות שלנו הן פרט מאוד חשוב ולכן אני מבינה את בעיתך לכן היתי ממליצה לך לעשות הצללה לגבות , ההבדל בין איפור קבוע להצצלה - איפור קבוע החריטה מאוד חזקה לעומת הצללה שעיצוב הגבה נעשה בחריטה עדינה,
פרט מאוד חשוב יש ללכת למישהי שמבינה במבנה הגבה והתאמה למבני הפנים, פה קבלי טיפ אישי ממני במהלך נסיוני ושנות עבודתי במכללה הכרתי מורה מדהימה שעיצוב הגבה בשבילה זו אומנות
לא משנה איפה את גרה אם הגבות שלך כפי שאת מתארת אמליץ לך להיפגש איתה שמה אורלי חכם
אם תרצי פרטים שלה רשמי לי את האימיילך שלך ואוכל להעביר לך טלפון שלה, מבטיחה לך לא תצטערי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
שוני21/09/2010לרחלי אלמקייס שלום לך! יש לי בעיית גבות נוראיות כל הפרמטרים של הגבות גרועות קימות בי לצער דלילות, א סימטריות וקצרות, הודה לך מאוד אם תוכלי לתת לי את הטל' של אורלי חכם בו המלצת בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך שוני,
שוש מאור21/09/2010רחלי כבר אינה מנהלת בפורום זה ואנו מנועות מלתת שמות או טלפונים של אנשי מקצוע. אני מציעה לך לנסות אפשרות של איפור קבוע ע"מ "לתקן" את הפרופורציות בגבות אצל מומחית לאיפור קבוע או אולי להתייעץ עם מאפרת או קוסמטיקאית אם אפשר להצילן במצבן כעת, מבלי לשתמש באיפור קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)