טיפול באקנה- די דחוף, תודה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה- די דחוף, תודה!
    טל
    04/12/2011

שלום רב!
    אני בת 24. מדי פעם צומח לי פצע פה ושם בעיקר בזמן המחזור.
    בגלל שנשארו לי סימנים, לפני כשנה הרופאה נתנה לי כדורי מינוציקלין למשך חצי שנה ובאמת רוב הסימנים נעלמו. מאז שהפסקתי עברה חצי שנה, לפני כ3 חודשים אבא שלי נפטר ומאז, כנראה בשל הלחץ, צמחו לי המון המון פצעים מוגלתיים, לא זכור לי מקרה כזה אי פעם.... כתוצאה מכך גם נשארו לי הרבה סימנים אדומים.
    הלכתי לרופאת עור אחרת והיא הציעה לי לקחת ריקוטן ואמרה שאם אני לא רוצה אפשר לקחת מינוציקלין אבל היא חושבת שזה פחות יועיל....
    אני חוששת לקחת ריקוטאן,, ובנוסף אני רוצה להתחיל להסיר שיער מהפנים בIPL.
    השאלה שלי האם כדאי לקחת ריקוטן בכל זאת?
    או לקחת מינוציקלין+ משחת RETAVIT?
    בנוסף שמעתי שIPL להסרת שיער עוזר מאוד לגבי אקנה. האם זה נכון?
    (ואז אוכל לשלב מינוציקלין ביחד עם IPL...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באקנה- די דחוף, תודה! - תגובה

שוש מאור
    04/12/2011

היי רוני, דבר ראשון אביע צערי בשל מותו של אביך. אכן, זו כנראה הסיבה להתפרצות של אקנה.רואקוטן היא תרופה חזקה ואכן אי אפשר לבצע הסרת שיער עם לקיחתה. יש לחכות לפחות 6 חודשים מתום הפסקת לקיחתה. עם זאת לא שמעתי על כך ש-IPL תורם לאקנה. ואני עובדת 4 שנים עם מכשיר כזה.. אם המצב אינו קשה - טלי מינוציקלין יחד עם טיפול סדיר אצל קוסמטיקאית, לניקוי ותיחזוק, לא להשתמש ברטאויט אם את בוחרת לעשות גם הסרת שיער במקביל. יש לבדוק עם הרופאה האם מינוציקלין אינה תרופה פוטונסיטיבית כי אז אינך יכולה לעשות טיפולי אור..בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל
    04/12/2011

שוש, תודה רבה על התגובה המהירה!
    כרגע המצב שמדי פעם צומחים לי פצעים מוגלתיים אבל נשארו לי הרבה סימנים אדומים,
    מינוציקלין יכול להסיר את הסימנים בצורה טובה כמו ריקוטאן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן

קארין
    16/12/2011

לי רואקוטן עשה תופעות לוואי לא נעימות. זה טיפול די אגרסיבי הייתי אומרת.
    מה שאני יכולה להציע לך אם עדיין לא ניסית זה גלולות כטיפול לאקנה. אני לוקחת feminet. הטיפול הוא שכיח ותוצאות נראות יחסית בשלב מוקדם (כשלושה חודשים בערך).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה די דחוף תודה...! תגובה

איריס לוי
    04/06/2012

שלום רב,

בהסתייגות שלא ראיתי את מצבך, טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור - טיפול חדשני לאקנה, פצעי בגרות, פצעים פצעונים, פרונקלים, עור מחוספס אדמומי מגורה ומגרד (סבוריאה בפנים) והבהרת הכתמים הנילווים (חומים אדומים) בבני נוער ומבוגרים, המונע את הצורך בשימוש בתרופות רואקוטן ואנטיביוטיקה – מינוציקלין וללא תופעות לוואי.

התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים, החליק העור ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.

טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור - קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).

אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV הוא אינו גורם לכוויות או כל נזק אחר לעור. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.

עקרון הפעולה של מכשיר ה - IPL הינו החדרת אנרגית אור חזקה ההופכת לאנרגית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה.

טיפול שנמצא יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת הדלקת ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן. ניסיון מצטבר בארץ ובעולם מראה שניתן להגיע להטבה ניכרת לאחר כ-6 טיפולים בהפרש של שבוע בין הטיפולים. הטיפול נעשה בשילוב עם טיפול קוסמטי לניקוי ניקוז וחיטוי האזור הנגוע.

טכנולוגיית IPL יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב והבהרת הכתמים.

הטיפול נעשה בשילוב עם : תוספי תזונה ייחודיים המכילים פרוביוטיקה איכותית לטיפול בבעיות עור וחיזוק המערכת החיסונית. היעילים לטיפול בסבוריאה ואקנה שלהן רקע אלרגי - דלקתי - וזיהומי ותכשירים על בסיס טבעי אנטי בקטריאליים ואנטי פטרייתיים המונעים התפתחות של הבקטריה ומחזקים את מנגנון ההגנה הטבעי בעור לשימור המצב לאורך זמן .

לא ניתן לשלב טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - עם רואקוטן או מינוציקלין.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו