שאלה לרחלי :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרחלי :)
    .....
    01/02/2008

שלום!:)
    אני בת 16 ויש לי עור מאוד דק ועדין,רואים לי ממש את הוורידים שיש בפנים ובגלל זה יש לי מלא שחור מתחת לעיניים וגם שקיות[זה עובר אצלינו בתורשה =[]
    ומאז שאני בת 12 התחלתי לשים מייקאפ וקונסילר מתחת לעיינים ובכלל על הפנים,ואני יודעת שזה סותם את הנקבוביות או לא יודעת איך אומרים את זה נכון...
    ועכשיו המצב אצלי מאוד גרועה כי השקיות ניהיו הרבה יותר בולטות וגם השחור וזה ממש הורס אותי כי אם מייקאפ ובלי מייקאפ אני שתי אנשים שונים ויש לי פנים יפות וחבל לי להרוס את זה מה את יכולה להמליץ לי כדיי לטפל בזה?
    והאם מייקאפ וקונסילר באמת עד כדיי כך פוגעים?
    אהה ועוד משו אני שמה מייקאפ על אור נקי בלי שום קרמים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרחלי :)

הוספת תגובה

• תשובה חלקית...

רינת פלג
    01/02/2008

היי!
    אני יכולה לענות לך על עניין הנזק של מייק-אפ וקונסילר, ועל השאר אני מניחה שרחלי תיכנס ותענה לך...
    אם את מסירה את האיפור כמו שצריך בסוף היום ומנקה את הפנים היטב, את יכולה להיות רגועה ששום נזק לא ייעשה לעורך.

בהצלחה בינתיים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

.....
    02/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו