מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שמעתי על תכשיר חדשנתנאל02/02/2008
אחת מאפרת התארחה אצל אודטה ,אז יראו שלכל מי שיש לו בעייה עם האף או כל איזור אחר והוא לא מרוצה ממנו אז במקום שהוא יקבע תור לניתוח אז יש תכשיר כזה שמעוות את האיזו האף או הסנטר בקיצור איזורים שלא מרוצים מהם אז אפשר לעשות עם זה משהו ועכשיו אין לי מושג מה שמו של התכשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נתנאל!
רינת פלג02/02/2008לא צפיתי בתוכנית ולא ידוע לי איזה תכשיר הראו, אבל באמצעות איפור ניתן לתקן גם את זה... אם מדובר על שימוש לגבר, הרי שנראה לי שרחלי תדע לתת מענה יותר הולם...
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי רינת אני מחכה לתשובה מרחלי
נתננאל03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתנאל
רחלי אלמקייס07/02/2008נתנאל לא ראיתי את התוכנית מצטערת, ולא שמעתי על קרם כזה, אם תגיד לי מתי הייתה התוכנית ובאיזה הקשר דיברו על הקרם אנסה לברר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי
רעות שלו07/02/2008זה המייל שלי- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שולחת לך
רינת פלג07/02/2008ונמשיך את ההתכתבות במייל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלייי
נתנאל08/02/2008לא זכור לי יום אבל אני זוכר שזה היה שבוע שעבר בחודש ראשון
אז צפיתי בתוכנית שלה בצהרים אז איזה אחת מאפרת התארחה אצל אודטה
אז שמעתי שהם דיברו שם על אנשים שקובעים תור לניתוח אף וסנטר בשביל לעבור שינוי אז יש תכשיר כמו מיק אפ כזה שמעוות(נותן תחושה של השלמה כזאת) את האיזורים שלא מרוצים מהם למשל אף גדול אז אפשר לסדר את זה בעזרת התכשיר הזה וברח לי השם שלו הם אמרו בתוכנית את שמו של התכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתנאל
רחלי אלמקייס11/02/2008ראשית תודה על האינפורמציה והשיתוף פעולה אנסה לבדוק מול מערכת התוכננית ואחזור אליך עם תשובה, מנסיוני ובעקבות האינפורמציה שמסרת לי אני בטוחה שהמאפרת דיברה על קרם שמכיל דבר כמו מייק אפ ולמדה פשוט איך עושים תיקונים למשל אפ רחב למרוח מעט מייק אפ בצידי האף
אבדוק ואחזור
בהצלחה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי רחלי אני מחכה
נתנאל17/02/2008אגב אני רוצה לציין תודה על העזרה שלך ושל רינת אליי ולכולם
מה היינו עושים בלעדכין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתנאל
רחלי אלמקייס20/02/2008מצטערת אני לא שכחתי אני עדין מבררת אחזור אליך עם תשובה כלשהיא בימים הקרובים
יום טוב רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב רחלי תודה על המעמצים
נתנאל21/02/2008אגב עם יש להם אתר השמח לקבל
זה מזה משגע שאין לה אתר
בקיצור יום טוב גם לך מאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)