שאלת הקמטים הנצחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת הקמטים הנצחית
    מורן
    02/02/2008

שלום,
    אני בת 42 מבית שמש.
    ישנם הרבה תכשירים בשוק שמציעים מניעת קמטים, אבל לצערי בגילי המופלג כבר קיימים קמטים לא מעטים.

מיותר לציין שהעניין לא אסטתי וגם פוגע בביטחון העצמי.

לאחרונה שמעתי שקיימות אפשרויות להעלים קמטים קיימים ללא ניתוח - האם יש למישהי המלצה על תכשיר איכותי ואמין? (לא משנה לי המחיר העיקר שיעשה את העבודה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת הקמטים הנצחית

הוספת תגובה

• לא משהו אישי,

רינת פלג
    06/02/2008

פשוט בימים האחרונים הייתה כאן הפצצה מסיבית של פרסומת גלויה מאוד, וזה קצת נוגד את חוקי הפורומים שלנו באתר.....
    לא להיעלב... אנחנו פשוט לא יכולים להתחיל כאן עם פרסומות כי זה לא ייגמר ומטרת הפורום תתפספס....
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משהו אישי

ניר
    10/02/2008

את מבקשת לא לעשות פרסומת,ובסוף הפסקה כולנו יכולים לראות ברב פאר והדר-את הפרסומת שלך.סמויה או גלויה,כולנו קוראים אותה כחלק מהטקסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה איתך ניר

חסוי
    11/02/2008

את התגובה שלי היא מחקה כשהבעתי את דעתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף מכשיר לא יכול להעלים קמטים לגמרי

ניר
    10/02/2008

למרות שיש מכשיר שמתיימר לגהץ קמטים קיימים,הוא רק מטשטש אותם ומפחית את עומקם.
    לי המכשיר עושה טוב בעיקר ברמת הלחות והרעננות בעור,וקצת לצלוליט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו