מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלת הקמטים הנצחיתמורן02/02/2008
שלום,
אני בת 42 מבית שמש.
ישנם הרבה תכשירים בשוק שמציעים מניעת קמטים, אבל לצערי בגילי המופלג כבר קיימים קמטים לא מעטים.
מיותר לציין שהעניין לא אסטתי וגם פוגע בביטחון העצמי.
לאחרונה שמעתי שקיימות אפשרויות להעלים קמטים קיימים ללא ניתוח - האם יש למישהי המלצה על תכשיר איכותי ואמין? (לא משנה לי המחיר העיקר שיעשה את העבודה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משהו אישי,
רינת פלג06/02/2008פשוט בימים האחרונים הייתה כאן הפצצה מסיבית של פרסומת גלויה מאוד, וזה קצת נוגד את חוקי הפורומים שלנו באתר.....
לא להיעלב... אנחנו פשוט לא יכולים להתחיל כאן עם פרסומות כי זה לא ייגמר ומטרת הפורום תתפספס....
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משהו אישי
ניר10/02/2008את מבקשת לא לעשות פרסומת,ובסוף הפסקה כולנו יכולים לראות ברב פאר והדר-את הפרסומת שלך.סמויה או גלויה,כולנו קוראים אותה כחלק מהטקסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך ניר
חסוי11/02/2008את התגובה שלי היא מחקה כשהבעתי את דעתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף מכשיר לא יכול להעלים קמטים לגמרי
ניר10/02/2008למרות שיש מכשיר שמתיימר לגהץ קמטים קיימים,הוא רק מטשטש אותם ומפחית את עומקם.
לי המכשיר עושה טוב בעיקר ברמת הלחות והרעננות בעור,וקצת לצלוליט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)