מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מניסיון
נועה10/01/2012היי, אני גם לוקחת גלולות שמטפלות לי בשיעור יתר, אני לוקחת את פלורט והן מאוד עוזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער על הפניםאביה01/01/2012
יש לי בעיה שיש לי שיער מיותר בגוף... יש לי גם על הפנים ואני לא יודעת איך להסתיר את זה... המליצו לי על כל מיני שיטות ואולי אתם יכולים לתת לי עצות טובות יותר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער על הפנים - תגובה
שוש מאור01/01/2012היי אביה, ישנן דרכים שונות שניתן לטפל בשיעור. כמובן שתלוי מה רמת השיעור ומה הסיבה לשיעור.
אם הבעיה היא הורמונלית, וכדאי לבדוק זאת עם רופא אנדוקרינולוג, כי אז אין טעם בהסרת השיער כל עוד הבעיה ההורמונאלית נמשכת ויש לפתור את חוסר האיזון ההורמונאלי קודם כל.
אם הבעיה אינה חריפה אפשר להבהיר את השיער, או להסירו בשעווה
כמובן שקיימת האפשרות להתחיל טיפולי לייזר או אור להסרת השיער לטווח ארוך, אבל שוב - רק אם הבעיה היא גנטית ולא נובעת מסיבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער על הפנים
אביה02/01/2012ממש תודה! קראתי בפורום אחר שגלולות יכולות לטפל בזה, האם את מכירה את זה? תוכלי להסביר את הקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער על הפנים - תגובה
שוש מאור03/01/2012בודאי! הקשר ברור. בהסבר הקודם כתבתי שאם לשיעור יש קשר לחוסר איזון הורמונאלי והוא אינו נובע מגנטיקה, אם מטפלים בחוסר האיזון ההורמונאלי (לדוגמא על ידי גלולות שהן הורמונים נשיים..) אז אפשר לפתור את הבעיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אביה09/01/2012אה אוקי ויש גלולות שעוזרות יותר או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
שוש מאור11/01/2012כאן אני מציעה שתתייעצי עם הרופא, הם לבטח יודעים יותר ממני בעניין זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)