איפור מבוגרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור מבוגרות?
    שני
    04/02/2008

שלום אני מאפרת מקצועית כבר כמה שנים וכל פעם שאני מאפרת מבוגרות אני נתקלת בבעיה הקמטים שמסביב לעיניים. בתור התחלה אני שמה מייקאפ על העיניים וממשיכה לאפר התוצאה היא יפה --רק שהקמטים מודגשים! איך אני יכולה לאפר אותם באיזו שיטה או דרך על מנת לא להדגיש את הקמטים? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור מבוגרות?

הוספת תגובה

• היי שני!

רינת פלג
    04/02/2008

באיזה מייק-אפ את משתמשת? באיפור לנשים בוגרות יש להשתמש במייק-אפ נוזלי, משום שמייק-אפ מוצק ופודרה גורמים באמת להדגשת הקמטים כמו שקורה אצלך.
    צייני לי באיזה מייק-אפ את משתמשת ואוכל לעזור לך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור למובגרות

שני
    04/02/2008

היי רינת אז ככה אני מתחילה עם העיניים שמה כמובן מייק אפ נוזלי ומתחת לעיניים אני שמה טאלק על מנת שאוכל להעיף את השאריות אחרי זה מה שקורה זה שמתחת לעיניים אני שמה מייק אפ נוזלי ולאחר מכן מפדרת עם טאלק וזה מה שקורה לקמטים להיות מודגשים אבל אין לי דרך אחרת חייבים לשים מייק אפ מתחת לעיניים. איך את מאפרת נשים מבוגרות אם את יכולה לספר לי על התהליך מהתחלה ועד הסוף זה יעזור לי תודה רבה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שזה בגלל הטלק

נסיכת הצבעים
    04/02/2008

נסי להשתמש בפודרה בתפזורת ועם מברשת וממש מעט כמה שפחות
    כי זה מה שמדגיש לך את הקמטוטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטלק הוא שגורם לך לכל הצרות....

רינת פלג
    04/02/2008

תתחילי במייק-אפ נוזלי על העיניים בלבד (בלי החלק שמתחת לעין). סיימי עם איפור העיניים, ואז נקי את האיזור שמתחת לעין. לאחר הניקוי, הניחי מייק-אפ נוזלי בעזרת מברשת (אפילו המברשת של הקונסילר תתאים) ככה שלא תפגעי באיפור העיניים. טשטשי בעזרת הספוגית או בעזרת מברשת למייק-אפ נוזלי (תלוי מה נוח לך..).
    לאחר מכן המשיכי עם איפור הפנים במייק-אפ נוזלי.
    התכונות של הטלק הן בדיוק אלה שבגללן אנו לא משתמשים במייק-אפ מוצק ופודרה לנשים בוגרות... הטלק שבפודרה נכנס טוב טוב לקמטוטים ומדגיש אותם עוד יותר.
    עדכני אם יש עוד עניינים לא פתורים....
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו