מייק אפ וקרם הגנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ וקרם הגנה
    דני
    20/01/2012

היי, קוראים לי דני ואני בת 18.
    אני לא נוהגת להתאפר, ולפני כמה חודשים יצא לי להתארגן למסיבה בבית של חברה והיא רצתה לאפר אותי. בין היתר היא שמה לי גם מייק אפ על הפנים ופתאום ראיתי כמה זה משנה את הפנים ומשדרג אותם. אני רוצה להתחיל להשתמש במייק אפ אבל הבעיה היא שאני מאוד מאוד בהירה ואני שמה קרם הגנה מדי יום אחרת אני פשוט נשרפת. רציתי לשאול איך אפשר להשתמש גם בקרם הגנה וגם במייק אפ, מה למרוח קודם והאם בכלל אפשר את שניהם ביחד, האם לערבב כמו שהרבה עושות עם מייק אפ וקרם פנים וכו'.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ וקרם הגנה

הוספת תגובה

• למה לא עונים? עברו כבר חמישה ימים

דני
    25/01/2012

ואין יחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ וקרם הגנה - תגובה

שוש מאור
    25/01/2012

היי דני, אפשר למרוח קודם קרם הגנה ואח"כ מעליו למרוח להניח מייק-אפ. הם לא מתנגדים אחד לשני כי אם משלימים. לעיתים גם המיי-אפ מכיל קצת הגנה ואין בכך כל רע, נהפוך הוא - רק תהיי מוגנת יותר מהשמש. למה לערבב עם קרם לחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם, ראיתי הרבה סרטונים

דני
    26/01/2012

שבהם המליצו כל מני בחורות לערבב ביחד את הקרם הגנה ואת המייק אפ כדי לחסוך זמן ושזה בסדר ולא יפגע אחד בשני.

בכל אופן, תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ וקרם הגנה - תגובה

יפית קוריש
    26/01/2012

היי דני,
    שני החומרים לא קשורים אחד לשני..
    הראשון מייק אפ שנותן לפנים גוון אחיד ויפה והשני קרם הגנה שנותן הגנה מפני קרני השמש.
    לא כל המייק אפים נוטים להתערבב טוב ביחד עם קרם הגנה כי ברוב המקרים הוא שמנוני ולכן אם את מעדיפה לערבב את שניהם הייתי ממליצה לרכוש מייק אפ עם מקדם הגנה בתוכו , תסתכלי שרשום על המייק אפ שיש הגנה מפני קרני השמש ושרשום כמה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו