מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה מקצועית לסרט סטודנטיםרעות שלו06/02/2008
שלום..
בשבוע הבא אני מאפרת לסרט סטודאנטים הראשון שלי..אמאלה..
אני חייבת טיפים קטנים בבקשה..
1. קניתי חומר זיעה בקריאולין איך רצוי למרוח אותו כדאי שזה יראה טיבעי?
2. יש סצנה בסרט עם דם בתוך העין יש לי את החומר מקריאולין איך רצוי להשתמש בוא ושישאר לאורך כל הסצנה בעין?
3. איך אני עושה כוויה מסיגריה (שניגמרת בין האצבעות).
4. ודבר אחרון יש לי סצנה של התעוררות משינה, איך לאפר איפה לשים דגשים (גם גבר וגם אישה)
תודה תודה תודה אני מעוד אשמח עם תעזרו לי...
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רעות!
רינת פלג06/02/2008שאלה לי אליך... איפה למדת איפור, והאם למדת אפקטים? כך אוכל לכוון את תשובתי באופן ברור יותר....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות - כנסי
רינת פלג07/02/2008אני מחכה לתגובתך....
יש לי את "התנ"ך המלא לאפקטים" שאני רוצה לשלוח לך.... הוא אומנם באנגלית, אבל זה די בשפה פשוטה....
אני צריכה מייל שלך או משהו כדי להעביר לך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת
רעות שלו07/02/2008היי רינת המון תודה על ההתיחסות
אני למדתי בבית ספר של ירין שחף גם יופי וגם אפקטים (שואו) סיימתי לא מזמן
אני אשמח מאוד לקבל קצת עזרה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות - שלחתי לך מייל...
רינת פלג07/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)