מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצה..יסמין06/02/2008
היי לכולם..
טוב אז ככה אני עומדת לעשות לאחי גבות(כן קראתם נכון..)
התערבנו וניצחתי ואמרתי לו שאני חייבת לסדר לו אותן!!
עכשיו..הגבות שלו לא עבות כל כך.. בסך הכל יש לו צורה יפה אבל צריך לגזור לו אותן ולהוריד לו מהאמצע..
אתן יכולות לתת לי טיפים מה לא לעשות?? כי אחרי הכל הוא גבר ואני לא רוצה שהוא יתפדח לצאת מהבית..חח
ואל תגידו לי שיילך למישהי מקצועית כי אין מצב כזה שהוא יסכים..
תנקס!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני,
רינת פלג07/02/2008קודם כל יפה לו על האומץ.....
תראי, לא נהוג לגזור לגברים בגלל שגזירה נראית לא טבעית, ואני בספק אם הוא ירצה שכל החברים שלו ישימו לב....
אין בעיה עם לנקות בין הגבות ומסביב, ואפשר גם לקצר שערות סוררות, אבל אל תתעסקי עם גזירה ממש כמו שאנחנו עושות אצל בנות, כי זה יראה מצועצע, ומילא ההתערבות - אבל לא צריך לגרום לו סבל, מעבר לסרטים שהוא אוכל על מה שהוא כבר הפסיד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת!!
יסמין07/02/2008קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה!!!!
דבר שני את צודקת לגמרי בעניין הגזירה אבל אני חייבת לקצר לו את הגבות איכשהו..
איזה שיטה יש כדיי שזה באמת לא ייראה כמו שאמרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי,
רינת פלג07/02/2008יש את הגזירה הרגילה שאת מכירה, שמסרקים כלפי מעלה ואז גוזרים כל מה שבולט, וזה גם גורם לגבה להיות דקה יותר.
ויש אופציה שנייה (ובה אני משתמשת לגברים), וזה לגזור שערות סוררות. הרי אצל הגברים הגבה עבה יותר ולא מסודרת (בכלל...). יש לפעמים שערות שצומחות כלפי מטה וזה מאוד בולט אם הן ארוכות. את יכולה לגזור שערות כאלה בעדינות, ואם הן לא רבות אז את גם יכולה להוציא אותן לחלוטין וזה לא ישנה. לא ישימו לב.
בהצלחה.... שלחי לי תמונות של לפני ואחרי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבות לאח של שני
רחלי אלמקייס07/02/2008שני ראשית מזל טוב על הזכיה בהתערבות.
כעת נעבור לחלק המקצועי כאשר מסדרים גבות לגבר יש לדעת דבר ראשון שגבות לגבר אינן צריכות להיות מסודרות כמו אצל אישה כאן המטרה שונה המטרה היא רק לנקות על מנת לתת מראה אסטטי.
הביטי באחיך ופשוט את השיער שבין הגבות מירטי בשעווה ורק את השיער בתחילת הגבות גיזרי.
חשוב להבהיר שרק אם יש צורך לסדר לו גבות עשי זאת ולא בגלל ההתערבות בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת ורחלי!!!
יסמין08/02/2008אתן ממש חמודות ותודה רבה על העצות..
קודם כל מאז ומתמיד הקטע של הגבות הציק לי אבל לא בגלל שהן מכוערות כי פשוט הוא ילד מאוד יפה (בן 23 חחח) כולם אומרים שאם הוא היה קצת מסדר את הגבות אז הוא בכלל היה מהמם..
אז התערבנו האמת ביוזמתו ואני אמרתי שאם כבר התערבות אז שאני אוכל סוף סוף לנצל את ההזדמנות ולעשות לו כבר ..
בכל מקרה שתיכן עזרתן לי מאוד מאוד..הייתי בכל זאת מעדיפה שיילך למישהי מקצועית אבל אין כל כך הרבה סיכויים שזה יקרה..אז כל שנותר לי זה לקוות שזה יצליח ואם הוא יסכים לצלם את זה אני בכיף אשלח תמונה!!!
ת-ו-ד-ה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)