מחפשת קוסמטיקאית שמבינה ומקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת קוסמטיקאית שמבינה ומקצועית
    קרן
    13/02/2012

שלום
    אני מעוניינת לעשות טיפול פנים טיפול יופי
    עור פנים בסדר יש לי
    אני בת 32 עור עדין רגיש ואף פעם לא בצעתי שום טיפול אצל קוסמטיקאית וזאת בגלל הפחד ונזק ששמעתי מחברותי שנגרם להן.
    תמיד בצעתי בעצמי פילינג עדין בבית מסכות וכו'

יש קוסמטיקאיות שכביכול "מבינות" הכל אבל אחת עשתה לחברתי נזק לפנים
    איך אפשר להיות בטוחים וסמוך על זאת שמטפלת בך בעיניים עצומות????????
    היא אמרה לחברתי כמה לשים וכשזה עשה לה גירוי ותופעות לוואי היא טענה שהיא לא אמרה לה את זה...איזו חוסר מקצועיות ואמינות...

יש עוד שאלה האם לעור שנוטה לכהה יש טיפול פנים מיוחד?
    לעור ש נוטה לפיגמנטציה?
    אני מחפשת קוסמטיקאית מומחית שהכי חשוב שלא תגרום לי נזק לפנים

אני גם מעוניינת לרכוש מוצרים שבאמת יתאימו לי לפנים

יכולים להמליץ לי?
    אני בעקרון באיזור השפלה דרום אבל אין לי בעיה להגיע למקום שקצת רחוק מסביבתי אם היא באמת טובה ולא תעשה נזק לפנים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת קוסמטיקאית שמבינה ומקצועית - תגובה

שוש מאור
    13/02/2012

היי קרן, אני תמיד נעצבת לשמוע על קוסמטיקאיות שאינן מקצועיות מספיק. אבל כמו בכל מקצוע - גם כאן יש טובות יותר ופחות. ממליצה לך ללכת למישהי ששמעת עליה המלצות, אילו היית קרובה אלי פיזית היה לי קל יותר להמליץ לך (באזור השרון) אינני מכירה בנות בסביבתך. כן, יש הבדל בין עור כהה לעור בהיר, בעיקר בגלל הנטיה לפיגמנטציה. תמיד יש להתחיל טיפול בחומרים עדינים ורק לאחר שמכירים את המטופלת ואת עורה לעבור לחומרים יותר פעילים. בעיקרון, אלרגיות תמיד יכולות לקרות, מכל מיני חומרים, ואין להייחס לזה כאל חוסר מקצועיות, לא תמיד אנחנו מודעות לחומרים שאליהם אנו אלרגיים, אבל הנחמה היא שאלרגיה עוברת ולא משאירה בדר"כ כל סימן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה ובמידה וארצה להתייעץ

קרן
    15/02/2012

ולרכוש ממך תכשירים לשימוש עצמי בבית
    שיניב תוצאה טובה כמובן תוכלי להתאים לי את הקרמים לעור שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה ובמידה וארצה להתייעץ - תגובה

שוש מאור
    16/02/2012

קרן, את כמובן מוזמנת להתייעץ איתי. אך כדאי שתדעי שזה לא מקצועי ואין טעם להתאים תכשירים מבלי שאוכל לאבחן כראוי את העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו