יש לי שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה...
    אדווה
    29/02/2012

לא יודעת האם זה קשור לפורום הזה...

האם ניתן להשתמש במשחה מהאלחשת שמשתמשים בה בעת הסרת שיער בלייזר גם בעת הסרת שיער בשעווה,על מנת למנוע את הכאב? ואם כן היכן קונים משחה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה...

הוספת תגובה

• יש לי שאלה... - תגובה

שוש מאור
    01/03/2012

שלום אדוה, למשחה קוראים "אמלה" וניתן לרכוש אותה ללא מרשם בבית מרקחת. מורחים אותה בשכבה עבה על העור ומעליה מדביקים ניילון נצמד לפחות חצי שעה לפני טיפול. לא יודעת אם יעבוד בשעווה היות ואז העור יהיה מרוח בחומר ואולי השעווה לא תידבק לעור, ואני גם לא יודעת אם תהיה לך הקלה בכאב כתוצאה ממריחת המשחה. כמובן שזה לא יעיל לשטחים גדולים כגון רגליים. את יכולה לנסות על שטח קטן (כמו בית שחי) לראות אם זה עובד בשבילך ונותן לך הקלה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה... - תגובה

אינה בן נון
    04/03/2012

שלום. אדוה
    אני ממליצה לך. לקרוא היטב את הוראות המשחה לפני השימוש כדי לשלול רגישות .לדוגמא: חוסר באננזים ה- g6pd. שאלי רופא משפחה לפני השימוש .
    אינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו