מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם עינייםדנה10/05/2007
שלום..
אשמח אם תוכלי לעזורת לילבחור בקרם עיניים טוב ולא כבד מידיי..
אני בת 25 ולאחרונה הופיעו לי עיגולים שחורים ונפיחות מתחת לעיניים ואני רוצה לקנות קרם עיניים טוב..המליצו לי על קליניק? מה דעתך?
תודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרםעיניים לדנה
רחלי אלמקייס10/05/2007ראשית נבהיר שקליניק אינו מוצר קוסמטי כלומר ריכוז החומר הפעיל נמוך הרבה בהשואה לקרם שתרכשי אצל קוסמטיקאית.
כתבתי בפורום המון על כהות ונפיחות מסביב לעיניים, אמליץ לך לקרוא, ישנם סיבות רבות לכהות אבל אם הכהות אינה מסיבה רפואית, אפשר לטפל בה בקוסמטיקה ע"י קרם עיניים.
דוגמאות לקרם עיניים שמטפל בכהות ונפיחות:
1. פיטו קונטור של יונקה.
2. ליפוזום של אינה רויאל.
3. קרם מסדרת ויטה A של אם. די. פורמולשיין.
4. קרם עיניים של פיטומר.
קרמים אלו מורחים רק בלילה.
בגלל שאזור העין הוא איזור שדל ברקמת שומן ונוטה להתקמט יש להזינו בקרם עיניים.
דוגמאות לקרם עיניים:
1. אלפא קונטור של יונקה.
2. אי תראפיי של הולילנד.
3. קרם עיניים של אם. די.
4. קרם עיניים של סוטיס.
רצוי לקחת מאותה חברה, נסי את הצמד של יונקה או של אם. די.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי,איפה רוכשים את המוצרים לעינים?
שמרית14/05/2007את פירטת כאן מוצרי טיפוח עיניים של מספר חברות (הולילנד וכו) כאשר אף אחד מהן לא ראיתי ברשתות פארם. איפה רוכשים מוצרים אלו? אני מב"ש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימרית קרם עיניים
רחלי אלמקייס14/05/2007לשמרית את התכשירים שצינתי לגבי אזור העיניים לא ניתן לרכוש בסופר פארמים אלא אצל קוסמטיקאיות מורשות בלבד.
אם אין לך כהויות מסביב לעיניים אמליץ לך בנוסף על הרשימה שכבר צינתי לנסות את קרם העיניים של חברת דרמלוגיקה שניקרא מולטי ויטמין תכשיר מעולה אגב שזכה במספר פרסים בעולם.
חפשי קוסמטיקאיות שעובדות עם יונקה או דרמלוגיקה בלבד אם לא תצלחי רשמי לי את האימייל שלך ואנסה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה
חנה11/05/2007אני ממליצה בחום על ריפלניש של סאנריידר , מרקם מעולה קרם נהדר.
לפרטים נוספים תוכלי ליצור קשר.חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)