מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בגילוחרינת19/03/2012
אני מגלחת את המפשעות והרבה פעמים פשוט זה עושה לי נקודות שחורות וגם לפעמים השערה נכנסת מתחת לעור וזה עושה לי ממש פצע (אני משתמשת בסכין הכי טוב של ג'ילט) איך אפשר למנוע את זה? האם יש שיטה מיוחדת לגילוח?
דבר שני, ראיתי שיש שעווה מיוחדת לפנים (אני רוצה לעשות לבד שפם) זה רצועות כאלה, האם זה יגביר לי את הצמיחה בכלל? או שזה ימעיט אותה עם הזמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בגילוח - תגובה
שוש מאור20/03/2012היי רינת, אני לא מכירה שיטה מיוחדת לגילוח. אני מציעה לך לרכך היטב את העור ואז לגלח. אכן גילוח וגם שיטות אחרות יכולות לגרום לרגישים לכך לצמיחת שערות חודרניות לתוך העור. השיטה היחידה שיכולה לעזור לך היא הורדת השיער בשיטות של אור למיניהן, לטווח ארוך. שיטות אלו גם מדללות מאוד מאוד את השיער ומחלישות אותו, עד כדי היעלמותן.
לגבי שעווה בפנים - אין הגברת צמיחה של השערות. כאשר מסירים שיער בגוף בשעווה עם השנים יש הידללות מסויימת של השערות. לא מכירה תופעה כזו לגבי הפנים.. כאן, לעיתים, עם השנים והגיל, יש עליה בכמות השיער בשל ירידת ההורמונים הנשיים עם השנים (מדובר על גיל מעבר..).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה
רינת22/03/2012מה זה שיטות אור? את יכולה לפרט?
מכון/מכשיר בייתי יכול לטפל במפשעות למשל? ואז כבר לא יהיו לי את הנקודות השחורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה - תגובה
שוש מאור22/03/2012היי רינת, הכוונה להסרה לטווח ארוך בקרן אור או לייזר,במכון כמובן. לא יהיו יותר נקודות שחורות, כי לא תהיינה שערות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, דבר אחרון
רינת26/03/2012האם הטכנולוגיה הזאת קיימת גם במכשירים בייתים? ראיתי איזה מכשיר להסרת שיער שבר ואינה משתמשות בו בטלוויזיה. הכוונה לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, דבר אחרון - תגובה
שוש מאור26/03/2012לא מציעה לך את המכשירים הביתיים היות והם אינם נותנים כל תוצאה מלבד עיכוב הצמיחה של השיערה במעט. אם רוצים ששיער ידולל משמעותית כדאי לעשות את זה במכשיר חזק ויעיל. אם משלמים - לפחות לקבל תוצאה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת? לי יש אותו
נועה26/03/2012לי יש את המכשיר הזה, מה שבר ואינה מפרסמות עכשיו, הוא נקרא me והוא של חברת סינרון. אני דווקא מאוד מרוצה, הייתי קצת חשדנית בהתחלה אבל כרגע אני אחרי 6 טיפולים ברגליים והן כבר כמעט חלקות. בקרוב אני רוצה להתחיל עם בית השחי והמפשעות, ונקווה שגם שם העסק ידפוק חלק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת? לי יש אותו - תגובה
שוש מאור26/03/2012אני אשמח לשמוע איך הרגליים שלך נראות לאחר 4 חודשים שלא תטפלי בהן בכלל.! האם הן עדיין חלקות? בודאי שכל עוד תטפלי בהן הן תהיינה חלקות (כך גם עם שעווה, אגב)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)