נקבוביות נסתמות אחרי ניקוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבוביות נסתמות אחרי ניקוי
    יפית
    22/03/2012

אני מנקה את הנקבוביות על האף, הלחיים ומתחת לשפתיים עם פילינג פעם בשבוע וכל יום עם סבון פנים, תמיד שמה לחות אחרי המקלחת, ולפעמים משתמשת באצבעות (מתחת לשפתיים יש לי נקבוביות בולטות באופן תמידי), העניין הוא שלא משנה מה אני עושה יום למחרת הנקבוביות שוב סתומות ב"חומר הלבן" ונראות כאילו לא טיפלו בהן כלל! מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקבוביות נסתמות אחרי ניקוי - תגובה

שוש מאור
    23/03/2012

היי יפית, קודם כל אל תטפלי בעצמך בנקבוביות. את לא מקצוענים וכנראה את לא עושה זאת כמו שצריך ובטוח שתגרמי לעצמך גם נזק (צלקות) בטווח הארוך. לכי לאשת מקצוע לניקוי (פעם בחודש-חודש וחצי) ובשאר ימי החודש טפלי בעור כפי שהיא תגיד לך.
    הנקבוביות "נסתמות" בחומר שנקרא "סבום" שהוא חומר שמנוני מעט שהעור מפריש כדי לשמור על לחותו. ככה נוצרנו והעור ימשיך ויפריש את החומר כל החיים וטוב שכך.. עם הזמן העור מתייבש יותר ומפריש פחות. אין צורך לחטט בזה, אלא רק לנקות מדי פעם ולשמור על ניקיון והיגיינה יומיומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו