מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחת ולתמידמוריה20/04/2012
האם יש הבדל בין צללית זולה לצללית יקרה?
אני לומדת איפור כרגע והצלליות נורא יקרות לי 120 שקל לצללית
קניתי צלליות שעולות 10 שקל ליחידה
ובב"ס לימדו אותנו איך לזהות צללית איכותית לבדוק שאם צבע הצללית בפלטה זהה ששמים על היד , וזה בדיוק היה זהה שבדקתי
אני ממש אשמח לקבל תשובה ואני מדברת ספציפית על צלליות אני לא קונה מייקאפים פודרות ושום דבר אחר זול חוץ מהצללית שאני נורא מתלבטת לגביה
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת ולתמיד - תגובה
רוית אסף22/04/2012היי מוריה,
צללית איכותית היא צללית שרמת הדחיסות שלה גבוהה, שאינה מתפוררת, בעלת פיגמנט חזק ואמיד. אכן ניתן לבדוק זאת ע"י משיחת הצללית בעזרת האצבע ובמידה ומתקבל אותו צבע על האצבע, זה הצבע שישב על העין. הרבה פעמים אנו נתקלים בצללית בצבע מדהים ועל העין הצבע דהוי ולא מחזיק מעמד.
הכי טוב פשוט לנסות!! לגבי המחיר, לרוב צלליות איכותיות ומקצועיות לא עולות 10 ש"ח, אבל בהחלט ניתן למצוא צלליות טובות במחירים נמוכים.
היות ואת לומדת איפור, את זכאית להנחות משמעותיות בביה"ס בו את לומדת, כדאי שתבדקי זאת.
בבתי הספר לאיפור שלי, תוכלי למצוא פלטה של 10 צלליות ב- 350 ש"ח בלבד!
אשמח להכירך...
יום טוב,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)