בת 17 עם קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17 עם קמטים
    בת 17
    20/02/2008

שלום..
    יש לי קמטים עמוקים על המצח בגלל שאני כל הזמן מרימה גבות...את בטח מבינה למה הכוונה. אז השאלה שלי איך אני יכולה להפטר מהם או להסתיר אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 17 עם קמטים

הוספת תגובה

• הסתרת קמטים

רינת פלג
    20/02/2008

השאלה שלי היא אם את מעוניינת לטשטש אותם בעזרת איפור או באיזהשהו תכשיר קוסמטי?
    מבחינת איפור, הנחת מייק-אפ תעזור אבל באופן נקודתי בלבד, וזאת משום שמאפרות הן לא קוסמות... קמט שנמצא - בשלב מוקדם או מאוחר ייראה....
    לדעתי עלייך להתמקד בתכשירים קוסמטיים לטיפול נקודתי, וכאן כבר רחלי תוכל לעזור לך יותר...

יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים במצח לבת 17

רחלי אלמקייס
    20/02/2008

יקירה בגיל כזה אינך צריכה לדאוג בגלל קמטים, הקמטים שאת מדברת עליהם נקראים קימטי ממיקה, קימטי הבעה, הפיתרון פשוט הימנעי מעט מלעשות את פעולת הרמת הגבות באופן שוטף ובנוסף פילינג אלפא הידרוקסי קליל יתרום בין שאר יתרונותיו לצימצום הקמטים.
    את צעירה חוסן עורך בגיל הזה הולך ומשתפר, כלומר סיבי הקולגן והאלסטין שאחראים על חוזק וגמישות העור הם בשיא פריחתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

מלכה שביט
    23/02/2008

שמי מלכה ואני מבינה היטב את הבעיה שלך. אני מציע שתנסי את המכשיר שאני משתמשת להעלים קמטים קטנים ועמוקים יותר מהפנים והצואר.
    הטל שלי : 054-5363528 email: [email protected] .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו