מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע עיניים.דור03/08/2012
שלום,
אני מאוד רוצה לשנות את צבע העיניים שלי כבר שנים.
היו לי עדשות אפורות כחולות תקופה מאוד ארוכה וכל הזמן הייתי איתן.
חיפשתי אם יש דרך לעשות איזה ניתוח לשנות את הצבע בשביל לחסוך את כל הסבל ב"טיפול" בעדשות כי אני לא רוצה להישאר עם צבע חום.
וקראתי על ניתוח קוסמטי שנקרא Newiris שמשנה את צבע העין מחום לכחול כמו שאני רוצה. (הניתוח נעשה בפנמה שבארה"ב.)
רציתי לדעת האם לעשות את הניתוח הזה זה אומר שצריך לקחת סיכון רציני?
הבנתי מאתרים שפרסמו זאת שהסיכונים בכך הם דלקות ובצקת במקרים מאוד נדירים וכמובן כמו כל ניתוח בעין יש סיכוי מאוד מאוד קטן לעיוורון (מקרים מאוד נדירים ויוצאי דופן).
ושכל הניתוח ושבוע שבועיים לאחריו יש רופא צמוד שעוקב ועוזר תוך כדי התהליך ואחריו.
אך אני עדיין לא משוכנעת שבזה זה נגמר. אשמח ליותר פרטים על מה עושים בתהליך הזה .
תודה,
דור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע עיניים. - תגובה
אינה בן נון10/08/2012שלום דור
כדאי להפנות את שאלתך לפורום רופאי העיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לאהוב את עצמך
אלמונית03/11/2013צבע עינים זה דבר די שולי ומה גם שכל הצבעים יפים היתרון גם בצבע חום שהוא ניטרלי ומתאים לכל סוגי האיפור
למה לקחת סיכונים בשביל דבר כזה וכשאת רוצה לגוון יש עדשות {וכמובן גם בהן לא לשכוח לשמור על הגינה ורק חברות מוכרות}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע עיניים. - תגובה
רוית אסף03/11/2013צבע העיניים שלנו הוא המתנה שקיבלנו מהטבע ואין שום סיבה בעולם לשנות אותו. בטח שלא בעזרת ניתוח (אני מעולם לא שמעתי על ניתוח מהסוג הזה)
לעומת זאת בעזרת איפור נכון: צבעים וסיגננות ניתן לאפר את העיניים וליצור את הצורה המחמיאה .
הייתי משקיעה בסדנת איפור אישית עם מאפר מקצועי שבה תלמדי איזה סגנונות איפור מחמיאים לך ביותר וכמובן כיצד לאפר את עצמך באותה צורה .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)