מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לנסיכת השמששלי26/02/2008
שלום לכן,
ביתי בת ה- 4 החליטה שהיא רוצה להתחפש לנסיכת השמש, רכשתי לה כבר תחפושת אשמח לקבל מכן אינפורמציה לאיך לאפר אותה.
היא בלונדינית עם עיניים כחולות, בנוסף תמליצו לי בבקשה עם איזה איפור בדיוק להשתמש.
תודה לכן ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיכת השמש
רינת פלג26/02/2008קודם כל, אשמח אם תוכלי לשלוח לי במייל תמונה של התחפושת כי אני לא בטוחה שמה שמצטייר לי בראש זה אכן זה....
אם מדובר על סוג של מלכת הלילה / הכוכבים רק בענייני שמש, אז ככה...
אם את עובדת עם צבעי מים (שמיועדים לפנים כמובן), אז את יכולה לצייר שמש ענקית ממש על כל הפנים עם קרניים והכל, ואפילו למשוך את הקרניים לכיוון הצוואר והשיער (זה יורד במים).
אם את משתמשת באודמים צבעוניים למיניהם את תסיימי בערך בפורים הבא, ולכן אני ממליצה לך לציר שמשות קטנות ובינוניות על כל הפנים, על הלחיים, על העיניים...
מעבר לכך, אם הילדה היא שמש, את יכולה גם לעשות מהפנים שמיים ולצבוע בתכלת ולצייר עננים לבנים, אפשר להוסיף קשת בענן (עין אחת ענן ועין שנייה + מצח הם הקשת).
תמקדי אותי קצת באיך נראית התחפושת, ואז אני אוכל אפילו לצייר לך סקיצה ולשלוח לך במייל...
רעיונות לא חסר - רק תמקדי אותי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)