הדבקת ציפורניים ואיפור לפורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקת ציפורניים ואיפור לפורים
    עדי
    26/02/2008

שלום , אני עדי ואני בת 13 .
    יש לי שתי שאלות, ואשמח אם תוכלי לענות לי עליהן :
    1. האם הדבקת ציפורניים פוגעת בציפורן?
    2. אני רוצה להתחפש לפיית יער. הצבעים של התחפושת הם בעיקר חום וירוק, יש לי עור שחום , ושיער שחור . איך את ממליצה לי להתאפר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי עדי!

רינת פלג
    26/02/2008

היות ובעברי גם עסקתי בבניית ציפורניים, אז בעניין הדבקת ציפורניים אין כל דבר מזיק, בתנאי שאת עושה את זה כמו שצריך כמובן... אני ממליצה לך בחום לפנות לאשת מקצוע ולא לעשות לבד. ברגע שמדביקים לבד, יכולות להיווצר בועות אויר שעלולות לגרות לפטרייה. אצל אשת מקצוע זה לא יקרה...
    בעניין התחפושת - אם את רוצה ללכת על איפור אומנותי, הייתי ממליצה לך לצבוע את הפנים כמו עץ. לעשות מאיזור הסנטר והאף גזע בצבע חום, ומשם כלפי המצח והעיניים ניתן ליצור את החלק הירוק של העץ.
    אם את יותר בכיוון של איפור קלאסי, אבל עדיין משוגע, הייתי הולכת על צלליות ירוקות בעיניים, אודם ירוק (אפשר להשיג בחנויות שמוכרות תחפושות), וציורים קטנים של עלים על כל הפנים (לחיים, מצח וכו').
    אשמח לעזור לך בשאלות נוספות,
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

עדי
    26/02/2008

באמת התלבטתי אם לעשות לבד או ללכת לאשת מקצוע . תודה על ההסבר =]
    אני מעוניינת להדביק ריסים מלאכותיים . מהם הסיכונים ? כיצד את ממליצה לי לעשות זאת ?
    תודה רבה , את מאוד עזרת לי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקת ריסים

רינת פלג
    26/02/2008

אני ממליצה לך בחום על ריסים בודדים ולא על שורה שלמה וזאת מכמה סיבות...
    קודם כל, את לא מיומנת בהדבקת ריסים, וזה קצת קשה להדביק לעצמך אם את לא ממש מיומנת בזה...
    דבר שני, בגלל חוסר הנסיון, הריסים עלולים להתרומם לך במהלך היום (או המסיבה) וזה לא נראה טוב בכלל....
    דבר שלישי - היתרון בריסים בודדים - את יכולה למלא את כל שורת הריסים הטבעית, וגם אם נופלים אחד שניים ואפילו ארבעה, זה עדיין נראה טוב ואפילו טוב מאוד. הם גם יותר קלים ונוחים להדבקה, ואם את צריכה המלצה על ריסים + דבק ריסים מצויינים - כתבי לי למייל הפרטי ואשמח לעזור..

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה =]

עדי
    27/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

סטפני ודיאנה
    29/10/2010

שלום!
    לנו קוראים סטפני ודיאנה ואנחנו בנות 11 יש לנו שאלה:
    האם שלושה בנות יכולות לבוא אלייך יום לפני פורים או יומיים ותעשי לנו הדבקת ציפורניים ואיפור וכמה זה עולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו