מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייקאפצ'יקה03/10/2012
רציתי להתחיל להשתמש במייקאפ, איך אדע להתאים לי מייק אפ טוב לסוג הפנים ואיך אדע איזה צבע לבחור?
אודה לייעוץ.... תודה מקרב לב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייקאפ - תגובה
אינה בן נון10/10/2012שלום צ'יקה
בתור מתאפרת טרייה אני ממליצה לך לא לנסות לבחור את המייק אפ שמתאים לך לבדך, רצוי שתגיעי לחנות של איפור מקצועי או אפילו לדיילת יופי. שתתאים לך את המייק אפ בצבע ובמירקם שמתאים לך. קשה להתאים מייק אפ בלי לראות את צבע וסוג העור.
תני למקצוענים לעשות זאת עבורך.
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאינה ויפית, עדכון
צ'יקה21/10/2012המייקאפ שהמליצו לי (דרך קוסמטיקאית) של חברת: OFRA
לא יודעת אם זו חברה או יצרן.. אבל זה מה שכתוב על המייקאפ....
תודה לכן..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייקאפ - תגובה - תגובה
אינה בן נון21/10/2012אני לא מכירה אישית את המוצר, כדאי אולי לנסות ואז להגיע להחלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינה המקסימה!
צ'יקה30/10/2012קודם כל, את עונה על הכל וזה ממש כייף. תודה לך :)
המייקאפ מקוסמטיקאית. עושה רושם שהמוצר מאד טוב, והצבע מאד טוב לי לפנים.
אינה יש לי שאלה אלייך - מה דעתך על מוצרי FOREVER LIVING PRODUCTS ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינה המקסימה! - תגובה
אינה בן נון31/10/2012אני לא מכירה טוב את המוצרים שלהם, יש להם אתר מכירות באינטרנט, את יכולה לנסות ...
את מוזמנת לשתף אותנו בחוויה
תודה
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים!
צ'יקה04/11/2012חוויה טובה מאד, מוצרים טבעיים שמבוססים על צמח האלוורה, בריאים מאד לשימוש, בלי כימיה בפנים , דיאורדורנט בריא לשימוש, שפתון ליובש שפתיים מדהים, מלא קרמים לשימוש בכוויות, גם הם כולם מבוססים על צמח האלוורה.
מוצרים מדהימים.
כדאי לנסות.
ואוכל לעזור למי שרוצה להזמין - מכירה את המשווק.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייקאפ - תגובה
יפית קוריש10/10/2012אני מסכימה עם מה שאינה כתבה לך כי כרגע אין לי את הכלים להתאים לך מייק אפ במחינת הגוון...
מה שאת יכולה כן לבדוק זה יותר טעם אישי, האם את רוצה כיסוי מלא או דק האם את מעדיפה מייק אפ שמגיע בנוזל או בקומפקט ולפי זה תוכלי לכוון את הדיילת למייק שמתאים לך. חשוב לי להוסיף שבחירת סוג המייק אפ אינה צריכה להיות לפי ״מה שיותר יקר יותר טוב״, יש מייק אפים מעולים של חברות כמו רבלון ומייבלין וכו׳ שלא נחשבות ליוקרתיות אבל יש להם מייק אפים מעולים .
בהצלחה בחיפוש ותעדכני אותנו מה רכשת בסוף (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)