מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרינת המאפרתסיגל02/03/2008
קראתי בעיתון לאשה על צללית חדשה שיצאה,של חברת "סופטאץ",האם יצא לך לעבוד איתה?רציתי לדעת איך היא,והאם אפשר להשתשמש בה גם בתור איילינר,כי ראיתי שיש לה מן מכחול כזה! תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סיגל,
רינת פלג02/03/2008אשמח אם תוכלי לכוון אותי למספר הגליון כדי שאוכל לוודא שאנחנו מדברות על אותה צללית....
ברמת העקרון אם אנחנו אכן מדברות על אותה צללית, מדובר על צללית אבקה שמגיעה במן בקבוקון כזה כמו של אייליינר, ובקצה - במקום מכחול דק יש ספוגית.
באופן אישי אני לא עובדת עם צלליות של החברה הזו, משום שהפיגמנט בהן פחות עמיד מבצלליות מקצועיות, ובאיפור מקצועי שצריך להחזיק יותר מ-12 שעות - זה עלול להיות מעט בעייתי..... אני לא רוצה לחוות דעה על מוצר שלא התנסתי בו, אבל אשמח לקפוץ לסופרפארם, לבדוק ולחזור אלייך עם תשובה...
ואם אנחנו כבר מדברות על אייליינר בכל מיני צבעים יש לי פתרון מדהים בשבילך. שלחי לי מייל - ואמליץ לך על מוצר שחבל על הזמן...
תישארי מעודכנת פה, מחר אני אקפוץ לסופרפארם, אבדוק ואענה לך בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, בדקתי.....
רינת פלג03/03/2008סיגל - בעניין הצללית...
זו צללית אבקה במרקם כייפי מאוד... הדרך הטובה ביותר לעבוד איתה היא להניח אותה על קונסילר, ללא פידור, ככה היא תתקבע ותישאר עמידה לאורך זמן.
אני לא יודעת מה רמת עמידותה, כי בשביל זה צריך כמובן להתאפר ולהסתובב יום שלם, אבל לשימוש יומיומי היא נראית לי אחלה.
בעניין האייליינר... כמו שחשבתי, בקצה יש ספוגית ולא מכחול ולכן אי אפשר להשתמש בה כאייליינר. אם את רוצה מוצר מדהים שעושה מכל צללית אייליינר את מוזמנת לפנות אליי במייל ואכוון אותך לחנות המתאימה באיזור מגורייך.
יום נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש מקסימה
סיגל03/03/2008ואני מאוד מודה לך , על שהלכת ובדקת בשבילי,אשמח לתת לך את המייל שלי,ודרך אגב נתתי לך אותו גם בעבר : [email protected] ,המון תודה ויום מקסים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני נזכרת...
רינת פלג03/03/2008נכון, אני מקווה שהטיפים הקודמים עזרו לך....
אני שולחת לך עכשיו מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)