עזרה דחוף-איפור לעיניים רגישות מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף-איפור לעיניים רגישות מאוד
    לירז
    03/03/2008

אני מאוד אוהבת איפור וכל מה שכרוך בכך, בשנים האחרונות התפתחה אצלי אלרגיה לצבעים מסויימים!!! כחול, סגול ורוב גווני הורוד...
    האלרגיה מתבטאת בדלקת עיניים חריפה, העיניים כואבות וכבדות מאוד, מפרישות וכמובן אדומות כדם!
    במשך שנים ארוכות התאפרתי בעיקר בצבע הסגול ללא כל בעיה, אני רוכשת איפור של כל החברות ולא של חברה מסויימת כך ששללתי את האופציה הזו.
    מה ניתן לעשות ואיזה איפור מומלץ לקנות???
    אני הרי לא מתכוונת לוותר על איפור מעושן בגוון כחול לילה.. (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לי אלייך - ניסית איפור מינרלי?

רינת פלג
    03/03/2008

אם לא, אני ממליצה לך בחום לנסות... אם כן ועדיין יש לך את אותן תגובות אלרגניות (מה שלא נראה לי שיקרה), אני ממליצה לך לגשת לבדיקות אלרגיה.
    אלרגיות מהסוג הזה לעיתים הן עונתיות ועוברות. לי למשל, הייתה אלרגיה חמורה ביותר לצבעי שמן שעבדתי איתם בציורי גוף, ברמהכזו שכמעט התעלפתי פעם באמצע איפור.... אחרי חצי שנה זה כבר לא קרה יותר...
    האיפור המינרלי שווה בדיקה בהחלט. הוא מהמם ברמות קשות, עמיד יותר ממה שהכרת עד עכשיו, והסיכויים לפיתוח אלרגיות למיניהן נמוכים ביותר.

עדכני אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו