מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף-איפור לעיניים רגישות מאודלירז03/03/2008
אני מאוד אוהבת איפור וכל מה שכרוך בכך, בשנים האחרונות התפתחה אצלי אלרגיה לצבעים מסויימים!!! כחול, סגול ורוב גווני הורוד...
האלרגיה מתבטאת בדלקת עיניים חריפה, העיניים כואבות וכבדות מאוד, מפרישות וכמובן אדומות כדם!
במשך שנים ארוכות התאפרתי בעיקר בצבע הסגול ללא כל בעיה, אני רוכשת איפור של כל החברות ולא של חברה מסויימת כך ששללתי את האופציה הזו.
מה ניתן לעשות ואיזה איפור מומלץ לקנות???
אני הרי לא מתכוונת לוותר על איפור מעושן בגוון כחול לילה.. (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לי אלייך - ניסית איפור מינרלי?
רינת פלג03/03/2008אם לא, אני ממליצה לך בחום לנסות... אם כן ועדיין יש לך את אותן תגובות אלרגניות (מה שלא נראה לי שיקרה), אני ממליצה לך לגשת לבדיקות אלרגיה.
אלרגיות מהסוג הזה לעיתים הן עונתיות ועוברות. לי למשל, הייתה אלרגיה חמורה ביותר לצבעי שמן שעבדתי איתם בציורי גוף, ברמהכזו שכמעט התעלפתי פעם באמצע איפור.... אחרי חצי שנה זה כבר לא קרה יותר...
האיפור המינרלי שווה בדיקה בהחלט. הוא מהמם ברמות קשות, עמיד יותר ממה שהכרת עד עכשיו, והסיכויים לפיתוח אלרגיות למיניהן נמוכים ביותר.
עדכני אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)