איך לא להראות חיוורת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לא להראות חיוורת?
    רויטל
    29/11/2012

אני אמורה ללבוש שמלה לאירוע, זו שמלה שחורה עם קולר בצבע חרדל-צהוב ועליו אבנים באותו הצבע (שמלת קליאופטרה), השאלה שלי היא איך לאפר את הפנים שלי שהן בהירות והשיער שלי קצוץ ובצבע הטבעי שלי שהוא מאפיר (לבן,שזור בשחור),צבע הקולר דומה מידי לצבע הפנים ואני נראית חיוורת מידי, האם להדגיש את השפתיים באודם אדום או את העיניים, צריכה עזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לא להראות חיוורת?

הוספת תגובה

• איך לא להראות חיוורת? - תגובה

רוית אסף
    05/12/2012

היי רויטל,

בגדול אני בעד יצירת מראה הרמוני שמשלב בין גווני האיפור, גווני השיער והביגוד.
    היות והשמלה שחורה וזה הצבע הדומיננטי, הייתי ממליצה לך או להדגיש את העיניים או להדגיש את השפתיים,
    היות וגילך לא מצויין ובהנחה שאזור העיניים אינו מקומטט, אז תוכלי לאפר אותן בגוונים של שחורים/ אפורים עם נגיעות של צללית כסופה (בזוית הפנימית של העין ובעצם הגבה למראה זוהר), בסגנון איפור מעושן, ואז השפתיים תשארנה יותר נקיות, בגוונים ורדרדים טיבעיים.
    לחילופין, תוכלי לאפר את העיניים ע"י הדגשת התיחום העליון באיילינר קצת יותר עבה ותיחום תחתון מעושן ע"י צללית חומה שאיתה תתני מעט מגע בעפעף העליון, ואז השפתיים תוכלנה להיות באדום בוהק, שגם משתלב מצויין עם גווני הזהב בקולר..

כמובן, סומק!

היות והמלצתי היא מאד כללית, הייתי ממליצה לך להגיע לסדנת איפור אישית בה תוכלי לקבל טיפים וכלים לאיפור אישי.

מזל טוב...

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו