הסרת איפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת איפור
    רויטל
    26/12/2012

מה הדרך הכי טובה להסיר איפור?האם גם מגבון וגםם סבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת איפור

הוספת תגובה

• הסרת איפור - תגובה

שוש מאור
    31/12/2012

היי רויטל, לגבי הסרת איפור עיניים (מסקרה) אני אישית מעדיפה לשפשף הכי מעט את אזור העיניים ולכן משתמשת בקרם על בסיס שומני שממיס את המסקרה ואז בעדינות אם צמר גפן לח או מגבון לח מסירה את האיפור. את שאר האיפור (מייק-אפ וכד') אפשר להסיר בסבון, בקצף או בכל דרך אחרת שטובה לך ומנקה את העור היטב ולא משאיר אותו יבש ולא נעים. לעיתים ניקוי אחד בסבון לא מספיק ויש צורך לחזור עליו, תלוי בכמות האיפור ששמח. בכל מקרה יש כאן מאפשרות מקצועיות שאולי יתרמו לך גם מנסיונן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת איפור - תגובה

יפית קוריש
    03/01/2013

היי רויטל,
    אני מעלה לאתר שלי כל הזמן כתבות וסרטונים בנושא איפור ושיער ואחת הכתבות אולי תענה על שאלתך.. מצ"ב הכתבה-

ניקוי וטיפוח העור -

כשאני שואלת נשים, "מה את עושה על מנת לשמור על עור הפנים שלך?",

התשובה אצל 90% - "אני מורחת קרם לחות פעם ביום".

אז קודם כל בואו ניישר קו ונבין מה חשיבות ניקוי וטיפוח הפנים.

כשאתן מנקות את הפנים בבוקר ובערב, אתן למעשה שוטפות את שאריות הליכלוך שנדבק אליכן במהלך היום כמו:פיך,עשן,תאים מתים וכו'.

לכן מומלץ במיוחד לנקות את הפנים לפני השינה, להסיר את שאריות האיפור כמו מייק אפ ומסקרה על מנת לנקות את הלכלוך שנדבק לעור ולריסים.

הרבה נשים הולכות לישון עם מסקרה ולא מבינות את הסיכון בזיהום העין וחסימת פתח הדמעות.

כדי להקל ולקצר את זמן הסרת האיפור אני ממליצה להתחיל עם מעט צמר גפן ומסיר איפור עיניים ופשוט לשפשף מעט על מנת לרכך את המסקרה שעל הריסים ואז פשוט לשטוף את הפנים עם סבון לפנים.

כך לא תצטרכי לשפשף את הריסים והפנים יותר מידי, ובכך לגרום לנשירה מיותרת של ריסים.

במצב ואין לך חשק לשטוף את הפנים אז תחזיקי מגבונים להסרת איפור מהפנים והעיניים ליד המיטה.

לאחר ניקוי הפנים מומלץ למרוח קרם לחות לפי סוג העור שלך.

ככל שעור הפנים שלך יבש, את חייבת למרוח קרם לחות ואפילו אם צריך אז להוסיף סרום לפני הלחות. מכיוון שככל שהעור מתייבש כך נוצרים לנו יותר קמטים ונפילות בעור, אז כדי למנוע פשוט למרוח בבוקר קרם לחות ובערב קרם לילה וזה יעזור במניעת הקמטים.

במידה ויש לך עור שמן, אז נכון, הקמטים יגיעו בשלב מאוחר מאוד אבל, ישנן נשים שחושבות שבגלל שיש להן עור שמן הם צריכות לייבש אותו כמה שיותר עם סבון לפנים ואז נמנעות מלמרוח קרם כי הן לא מרגישות נעים עם הקרם לחות על הפנים.

אז קודם כל, ככל שמייבשים יותר את העור, העור מפריש יותר שומן על מנת לווסת ואז מקבלים את התוצאה ההפוכה.

ואם הקרם לחות מרגיש לכם לא נעים על הפנים, פשוט לנסות קרמים שונים על בסיס מים עד שהוא ירגיש לכם נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו