מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמור07/03/2008
שלום,
בפורים הקרוב אני מתחפשת לפיראטית\שודדת ים ורציתי לדעת איך את ממליצה להתאפר..
בנוסף קניתי איליינר נוזלי ואני מפחדת להשתמש בו מכיוון שאם אני אפקשש יהיה לי קשה להסיר אותו.
יש לך טיפים איך שמים איליינר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מור!
רינת פלג08/03/2008איפור לפיראט/ית הוא איפור פשוט יחסית:
ציירי עיגול שחור סביב אחת העיניים, ומשכי שתי רצועות לכיוון הראש, כאילו אלה הרצועות של הרטייה. באייליינר ניתן לצייר צלקת - פס אחד באלכסון וכמה פסים שחוצים אותו. כאן תוכלי לראות שודד ים בן - השינוי היחיד לגבי בת הוא שלא מציירים שפם וזקן...
[a href='http://www.rinatmakeup.co.il/site/detail/departAlbum/albumPic.asp?depart_id=51701&category_id=19349' id='link'][/a]
מבחינת אייליינר נוזלי - אני אישית מאוד אוהבת את השימוש באייליינר נוזלי... מה גם שהוא חזק יותר, דרמטי יותר, ואלגנטי יותר. עניין הדיוק באייליינר נוזלי תלוי במספר הפעמים שתתרגלי... אם יש לך איזה אחה"צ פנוי, שבי מול המראה, שימי לב שהיד המציירת את האייליינר אינה באויר, אלא מקובעת (הניחי את המרפק על השולחן / שיש), שבי מול מראה והתחילי למשוך קו, עד שיצא מדוייק. זה רק עניין של תרגול....
אם את צריכה דוגמה לאייליינר מושלם, שלחי לי מייל פרטי ואחזיר לך תמונה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)