שפתיים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים..
    יסמין
    08/03/2008

יש לי שפתיים ממש קטנות ודקות ותמיד חלמתי שיהיו לי שפתיים מלאות יותר..
    אז השאלה שלי היא איך אני יכולה לגרום לשפתיים להראות יותר מלאות?פעם אמרו לי לשים עליהן מייק אפ ואז לפדר אותן אבל בגלל שאני לבנה בפנים אז הייתי נראית כמו איזו גוויה..
    אם יש לך טיפ כיצד אני יכולה לעבות אותן אני אודה לך מאוד!!
    ועוד שאלה..האם יצא לך לשמוע על שפתון שאמור לעבות את השפתיים?זה נקרא "naked kiss"
    אם כן, האם את ממליצה עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים..

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בעזרת איפור

רינת פלג
    08/03/2008

היי שני,
    תראי, בעקרון את צריכה לזכור כלל מאוד פשוט - כשמדובר על השפתיים - כהה מקטין ובהיר מגדיל... עכשיו, כל גלוס בהיר שתשימי ייתן תחושה של שפתיים עבות יותר.
    מעבר לכך, אם תסתכלי מקרוב במראה על קו השפתיים הטבעי שלך, תראי שמסביבו יש מן הילה לבנה שכאילו תוחמת את השפתיים מכל הכיוונים. ההילה הזו היא "קו הגבול" שלך מבחינת הגדלה. למה הכוונה? כשאת משתמשת בתוחם את יכולה לצאת מהשפתיים ולהגיע עד לקצה ההילה הלבנה. זה יגדיל את השפתיים עוד יותר ממה שיגידל הגלוס הבהיר, ועדיין יראה יפה ולא מצועצע או סתם לא קשור. תנסי ותראי שזה עובד.
    מבחינת "naked kiss".. שמעתי עליו ועל עוד תכשירים דומים לו, אבל המסר הכולל שהגיע לגבי כל המוצרים האלה הוא שהם יותר גורמים לתחושת עקצוץ קבועה מאשר לאיזושהי "הגדלה" או נפח.... אז זה כבר שיקול שלך. גלוס בהיר בהחלט יכול לעשות את העבודה, ואין צורך להיראות כמו גוויה.... מייק-אפ ופודרה על השפתיים רק יסייעו לעמידות.

מקווה שעזרתי, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אנסה!!תודה רבה!!!

יסמין
    10/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו