איפור עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור עיניים
    אפרת
    05/02/2007

שלום לכן, בנות הפורום היפה ביותר! יש לי בעיה. העיניים שלי קצת קטנות והיית רוצה שיראו טיפה יותר גדולות לפעמים, וכשאני יוצאת אני רוצה שיראו טיפה סיניות. אני ראיתי הרבה בנות שממש משנות את הצורה של העיניים עם איפור, והייתי רוצה גם לדעת איך עושים את זה...תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור עיניים

הוספת תגובה

• היי אפרת

שירה אוחיון
    06/02/2007

אז ככה... אם העיניים שלך קטנות, אני ממליצה בחום להשתמש בצלליות בהירות ומבריקות.
    בחרי לך צללית שאת אוהבת (רצוי בהירה) ופזרי אותה על כל שטח העיין. אם בא לך משהו יותר מגוון, את יכולה לבחור צללית בגוון כהה יותר (לא מדיי) ולהניח אותה על השקע שבין גלגל העיין לעצם הגבה (כמובן אחרי הצללית הבהירה שהונחה על כל העיין) ובעזרת מברשת לטשטש אותה.
    לגבי "עיניים סיניות" אני חושבת שהמוצר איפור הכי מומלץ הוא העפרון השחור.
    נכון... יש כאלה שיגידו שהוא דווקא מקטין את העיין ואני מסכימה איתם, אבל עם זה שהוא מקטין הוא מאוד מדגיש ומבליט. אז העיין אולי תיראה קטנה יותר, אבל הרבה יותר מלוכסנת ומודגשת..
    מסקרה משורש הריסים עם דגש על הריסים החיצוניים יכולה גם לגרום למראה מלוכסן יותר.

יום טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו