מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ובת קעקעדור22/05/2013
טוב, קודם כל אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אנסה את מזלי בכל מקרה.
אני בן 22 וכבר שנים שמעוניין לעשות כתובת קעקע, מרוב שחיכיתי הרבה זמן מקעקוע אחד כבר יש לי רעיון לשלושה מאד ספציפיים עליהם אני נעול זמן מה ובימים האחרונים אני מרגיש אני צריך לעשות במיוחד אחרי פרידה מהחברה שהתנגדה לזה בכל תוקף.
מבחינת ההלכה כבר ידוע לכל שהו דבר שאסור, השאלה שלי היא מהיבט רפואי.
מה הנק שעוי להיגרם מקעקוע, אני מודע לאפשרות של הידבקויות וזיהומים משימוש במחטים לא סטריליים.
האם יש עוד סיכונים הכרוכים בעיית קעקוע? האם הדיו מסרטן או פוגע ברקמות חובות? מה צריך לבדוק לפני עושים קעקוע? מה ההבדל בין איפור קבוע לקעקוע?
תודה לעונים, דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובת קעקע - תגובה
אינה בן נון06/06/2013דור שלום
ההבדל בין איפור קבוע לקעקוע הוא משמעותי הן מבחינת התהליך והן מבחינת ההלכה.
איפור קבוע מותר על פי ההלכה!!!
הקעקוע נמצא עמוק בדרמיס-שכבות עור תחתונות ולכן הוא קבוע לעומת איפור קבוע שדוהה עם הזמן בגלל מיקומו השטחי של הצבע.
ממליצה לחשוב היטב לפני שעושים תהליך כזה ולבדוק היטב את המכונים , הסטריליזציה , המקעקע...
בהצלחה
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)