עור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור רגיש
    שלי
    05/06/2013

שלום
    יש לי עור פנים רגיש במיוחד, עכשיו לקראת הקיץ אני מחפשת תכשירים שיעזרו לי לשמור עליו מפני השמש.
    אני מחפשת קרם פנים עם מסנן קרינה ורציתי לדעת איזה נחשב לטוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור רגיש

הוספת תגובה

• עור רגיש - תגובה

שוש מאור
    05/06/2013

היי רותם, אי אפשר להמליץ כאן בפורום על שמות של מותגים. כדי שלא תפלי בפח ותקני סתם מוצר שלא יתן לך מענה - אני מציעה לך לפנות לקוסמטיקאית אמינה שתתאים לך קרם. היתרון הכי גדול, מעבר להמלצה המקצועית, היא היכולת להחליף ולשנות את הקרם אם אינו מתאים לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסנן קרינה לעור רגיש.

שירלי
    09/06/2013

אם יש לך עור רגיש על אחת כמה וכמה חשוב שתגני עליו מהשמש, אבל את צריכה משהו שיהיה כמה שיותר עדין וטבעי, שלא יכביד או יגרה את העור ועדיין יהיה מספיק אפקטיבי להגן עליו מהשמש. יש למורז את הסאן סייבר שיכול להתאים לדרישות האלו: יש להם קרם פנים להגנה מהשמש אבל אם העור שלך מאד רגיש אני הייתי אפילו ממליצה לך להשתמש בקרם הגנה שלהם שמיועד לתינוקות כי אז הוא אפילו עוד יותר עדין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שלי
    10/06/2013

קבעתי לקוסמטיקאית ואתייעץ איתה גם לגבי המלצתך שרית
    תודה לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו