אני זקוקה לעצתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני זקוקה לעצתכם
    surke
    20/03/2008

שלום לך
    יש לי 2 שאלות
    1 בסוף יום אני מורידה איפור במגבונים להורדת איפור ושמתי לב שהעור שלי מאוד יבש בעיקר מסביב לעיניים.
    איך מומלץ להוריד איפור{מייק אפ,צללית,מסקרה,עיפרון עיניים}משום שאני מתקשה להוריד עד הסוף ואני לא רוצה לשפשף את העין אך לצערי זה לא מתנקה אחרת?
    2 איך אוכל למנוע את היובש ומה אוכל למרוח על מנת שהעור יהי חלק ונעים למגע ללא התקלפויות?

בתודה מראש
    שורקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני זקוקה לעצתכם

הוספת תגובה

• לשורקה

רחלי אלמקייס
    26/03/2008

יקירתי, איפור מהעיניים מסירים אך ורק עם חומר שמיועד לאזור העיניים.
    אזור מטער העין הוא רגיש, ובעל רקמת שומן דלה מאוד לכן אזור זה נווטה להתקמט ולהתבלות יחסית מהר משאר אזורי הפנים,לאזור זה צריך להגדיש תשומת לב מיוחדת,המגבונים מכילים בין היתר חומרים שאינם הכי טובים לאזור העין ובנוסך ישנו צורך לשפשף חזק מפני שהחומר שיש במגבון אין ביכולתו להסיר את איפור העיניים בצורה מושלמת.
    המלצתי לך היא:
    1. הקפידי לנקות היטב את איפור העיניים, לעולם אל תלכי לישון עם איפור על פניך ובפרט בעיניים.
    2. השתמשי במסירי איפור כמו: מסיר איפור דו פאזה של ד"ר רון כדיר, מסיר איפור של עפרה, תרחיץ איי תראפי של הולילנד, הרשימה עוד ארוכה רשמתי לך את הנבחרים כל אחד מהם יעשה עבורך עבודה מושלמת.
    3. על מנת למנוע יובש וגירויים סביב העין השתמשי בוקר וערב בקרם עיניים או לחילופין בבוקר בג'ל עיניים ובערב בקרם,קרמים וג'לים לאזור העין:
    1. ג'ל ביו לומייר של חברת כריסטינה
    2. קרם עיניים של חברת פיוריטי או nmf.
    3.קרם עיניים מולטי ויטמין של חברת דרמלוגיקה.
    אשמח לשמוע תגובה ולשוחח עימך כתבי לי אימייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו