מייק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ
    איילת
    10/07/2013

שלום,
    זקוקה לעזרה בבחירת מייק אפ. העור שלי יבש ותמיד ממליצות לי מוכרות הפארם לרכוש מייק אפ עם לחות. לצערי הרב מייק אפ עם לחות מכתים בגדים ומספיק שנגעתי בפנים ואז בניירות במשרד אני משאירה עקבות... ואילו מייק אפ עמיד גורם לפנים שלי להיראות מפוסלות ואפילו מבליט קמטוטים (אך כמובן מחזיק מעמד שעות).
    פלונטר :(
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ

הוספת תגובה

• מייק אפ - תגובה

יפית קוריש
    16/07/2013

מכיוון שעמידות של המייק אפ חשובה לך מאוד הייתי הולכת על מייק אפ על בסיס סיליקון או מים שבדרך כלל מיועדים לעור שמן יותר אבל את יכולה לאזן את זה על ידי מריחת לחות לעור יבש ופריימר לפני מריחת המייק אפ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ - תגובה

רוית אסף
    08/09/2013

תחפשי מייק אפ עמיד לעור יבש..יש כזה דבר. יש גם מייקאפים עמידים עם מרקם עדין יותר.
    ההמלצה שלי לשים לפני שאת מורחת את המייק אפ גם סרום וגם קרם לחות המתאימים לעור שלך כדי לתת לעור את כמות הלחות וההזנה שהוא צריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו