מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום.אלה20/05/2007
שלום,
אני רושמת את שאלתי שוב(:
אני בת 13
1. אם מפזרים לעיתים די קרובות על הפנים מעט נצנצים או שמיים על הפנים צללית עם ההרבה נצנצים , האם יש נזק לפנים? , לא משנה איזה האם יש כלשהו נזק?,
2. אם אני מתאפרת לעיתים כמו אחרי יומיים , האם נגרם נזק כלשהו לפנים?
3. אם אני מניחה על הפנים מייקפ אפ כלשהו כמו 3 פעמיים בשבוע ודואגת לנקות בסוף היום אני הפנים,
האם גוררם גם נזק כלשהו לפנים?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלה
שירה אוחיון21/05/2007לא, לא ולא...
יקירתי, איפור לא יכול לגרום לנזק.
אם את לא מנקה את עורך כל ערב ביסודיות, אז נשארים שרידים של האיפור. הם אילה שיכולים (אם בכלל) לגרום לנזק. את יכולה להיות רגועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה וו..
רונית22/05/2007אני רגועה עכשיו(:
פשוט הרבה אומרים שככל שמוקדם מתאפרים יש יותר קמטים,
רציתי לשאול ליתר ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)