מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אפשר לעשות נגד נמשים?מנומשת08/02/2007
כל העור שלי מכוסה בהם ואני שונאת את זה. זה לא נמשים קטנים וחמודים כמו של הג'ינג'יות..זה נמשים מעצבנים שמכסים לי את הפנים, הידיים, הגב והחזה. האם יש טיפול שיכול לטשטש אותם?
אני לא מכסה אותם באיפור כי אני לא מחובבי האיפור הכבד. . אבל אשמח לדעת אם יש טיפול שיכול להעלים אותם ובערך מה טווח המחירים שלו. אגב - רצוי טיפול על בסיס חומרים טבעיים ולא כימיקלים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
רחלי אלמקייס09/02/2007נמשים הם סוג של פיגמנטציה, ריכוז של מלנין באזור מסויים, מלנין הוא חלבון צבע שאחראי לגוון העור, לגוון השיער.
אפשר לטשטש אותם אבל לפני שאומר לך במה, רצוי שאראה אותך על מנת להגיע להבחנה מדוייקת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לציין
הילה29/04/2007שהטיפול בלימון מתאים לשעות הערב ולא מומלץ להחשף לאחריו לשמש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימון עוזר
קרין28/04/2007לימון יכול לעזור לך בנמשים זה יכול להבהיר לך אותם וכדי שלא יצא לך יותר נמשים תחבשי כובע מתי שאת יוצאת לשמש וכמובן קרם הגנה ותראי איך הלימון יעלם לך עם הזמן את הנמשים לי למשל היה לי מעט נמשים אבל אחר כך שמתי לימון ונעלמו אבל עכשו יש לי עור חלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לימון מיבש את עור הפנים
חן29/04/2007לימון מיבש את עור הפנים, זה לא טוב לפנים /=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרין, איך שמת את הלימון פשוט למרוח
בתאל29/04/2007ולכמה זמן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)